ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

 Триває ремонт дороги по провулку Поштовому

 Триває ремонт дороги по провулку Поштовому

Ямпільська міська рада повідомляє, що відповідно до плану соціально-економічного розвитку міста Ямполя на 2019 рік тривають ремонтні роботи дорожнього покриття з укладанням асфальту по провулку Поштовому, який має вагоме значення як для місцевих мешканців, так і для приїжджих гостей, адже ця дорога є заїздом до центрального входу готелю «Дністер» та поштового відділення «ІнТайм». Крім того, тут знаходиться вхід до концертної зали будинку дитячої та юнацької творчості, до якої часто приїздять учасники творчих конкурсів із різних куточків України.

10:59 19.07.2019

Польська молодь традиційно завітала до Ямполя

Польська молодь традиційно завітала до Ямполя

З 10 липня у м. Ямполі перебували представники групи польської молоді у кількості 12 чоловік, які приїхали до нашого міста в рамках акції «Могили діда врятувати від забуття» з метою впорядкування польських могил на місцевому кладовищі, де поховані заслужені люди міста, об’єднані спільною історією Польщі і України. Їхній візит розпочався із зустрічі з міським головою Анатолієм Юрченком, в ході якої було обговорено деякі робочі моменти щодо сприяння волонтерам під час їхнього перебування у місті та виконання ними впорядкувальних робіт.

10:52 19.07.2019

Оновлений спортивний майданчик у Ямполі прийняв перших юних футболістів

Оновлений спортивний майданчик у Ямполі прийняв перших юних футболістів

14 липня на міському стадіоні «Колос» відбулося офіційне відкриття оновленого спортивного майданчика зі штучним покриттям, який вдалося реконструювати завдяки перемозі дитячої громадської організації ФК «Тірас» (президент – Геннадій Гречковський) у конкурсному відборі по проекту «11х11 чемпіонів. Футбол заради розвитку молоді та регіонів», що впроваджувався за фінансової підтримки уряду Німеччини в сумі 11 тис. євро. Безпосередню реалізацію проекту здійснювала Асоціація аматорського футболу України в партнерстві з Федерацією футболу України та Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України з метою матеріально-технічної підтримки аматорських клубів та популяризації аматорського футболу в Україні.

13:46 15.07.2019

Шановні мешканці багатоквартирних будинків!

Шановні мешканці багатоквартирних будинків!

       Запрошуємо Вас взяти участь у безкоштовному семінарі, на якому регіональним консультантом Проекту Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC) та регіональним координатором ПРООН будуть доведені механізми  отримання допомоги від держави та міжнародних фондів на підтримку багатоквартирних будинків.

13:38 05.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь