ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Завдяки співпраці АМУ з Урядом малі міста отримають авто для перевезення осіб з інвалідністю

Завдяки співпраці АМУ з Урядом малі міста отримають авто для перевезення осіб з інвалідністю

12 червня Кабінет Міністрів України вніс зміни до Постанови від 14.03.2018 №189, якою затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для придбання спеціально обладнаних автомобілів для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату. 

14:28 14.06.2019

Дорогі ямпільчани!     

Дорогі ямпільчани!     

Наближається одне з 12 найбільших православних свят в церковному році – свято Трійці. Ми ще називаємо його П'ятдесятницею, Днем Зіслання Святого Духа і Зеленими святами. У цей день ми освячуємо та прикрашаємо молодим зіллям у домівках, разом з яким приносимо у наші домівки мир і Божу благодать.

13:17 14.06.2019

Шановні працівники медичної галузі!

Шановні працівники медичної галузі!

За доброю традицією у третю неділю червня відзначається День медичного працівника — одне з небагатьох свят, яке не втратило свого значення, незважаючи на будь-які зміни в суспільному та економічному житті країни. Його відзначають не тільки лікарі і медсестри, але й усі ті, хто має відношення до порятунку людських життів. Саме ці люди своєю невтомною працею повсякчас демонструють нам приклади професіоналізму, витримки, самовідданості. Власною добротою, знаннями та досвідом повертають людей до повноцінного життя.

11:47 14.06.2019

До уваги виборців!

До уваги виборців!

Шановні ямпільчани! У зв’язку з призначенням позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року нагадуємо вам про здійснення  уточнення персональних даних виборців для перевірки себе та своїх рідних у загальнодержавному реєстрі виборців. Для цього вам потрібно звернутись до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Ямпільської райдержадміністрації, який знаходиться на 4 поверсі адмінбудівлі РДА за адресою: м. Ямпіль, вул. Свободи, 132, тел. (04336) 2-25-02.  

15:45 12.06.2019

Стихійна торгівля молочною продукцією – стихійне лихо для містян

Стихійна торгівля молочною продукцією – стихійне лихо для містян

Стихійна торгівля вже стала звичним і невід’ємним атрибутом життя міського населення.  Зазвичай, це явище має соціальне походження і виходить із бажання людей зекономити та посмакувати чимось домашнім.

11:30 11.06.2019

Коли улюблена справа приносить заслужені нагороди

Коли улюблена справа приносить заслужені нагороди

З 4 по 6 червня 2019 в м. Києві проходив Всеукраїнський конкурс серед керівників гуртків позашкільної освіти під назвою «Джерело творчості», який проводився за такими напрямами: еколого-натуралістичний, туристсько-краєзнавчий, художньо-естетичний, дослідницько-експериментальний та військово-патріотичного виховання.

11:30 10.06.2019

Шановні журналісти!

Шановні журналісти!

Від щирого серця вітаю вас із професійним святом – Днем журналіста.

11:04 06.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь