ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Дитинства щаслива пора

Дитинства щаслива пора

01 червня у Ямполі весело та яскраво відзначили Міжнародний день захисту дітей. Починаючи з 11 години на площі поблизу міського фонтану вокальні та танцювальні номери представляли учні Ямпільської дитячої музичної школи, на стометрівці по вулиці Свободи було чимало розваг для дітвори. Виставку літератури для дітей презентували працівники районної дитячої бібліотеки.

19:39 01.06.2019

Любі хлопчики та дівчатка! Дорогі батьки!

Любі хлопчики та дівчатка! Дорогі батьки!

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей. Адже діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Саме тому нашим спільним святим обов’язком є забезпеченя всебічного розвитку інтересів та здібностей ямпільської дітвори, належного рівня виховання і дотримання прав дитинства.

10:03 01.06.2019

Ямпільські школярі відзначили свято Останнього дзвоника

Ямпільські школярі відзначили свято Останнього дзвоника

31 травня у ямпільських загальноосвітніх школах урочисто та яскраво  відзначили свято Останнього дзвоника, що символізує собою завершення ще одного навчального року. Щасливі усмішки на обличчях школярів, урочиста музика, теплі вітання, i кожне людське серце відгукувалося на малиновий передзвін дзвінка, що сповіщав про веселу пору канікул та відкривав дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості, проводжаючи випускників у доросле життя.

16:15 31.05.2019

Дорогі школярі, випускники, батьки та педагогічні колективи ямпільських шкіл!

Дорогі школярі, випускники, батьки та педагогічні колективи ямпільських шкіл!

Від щирого серця вітаю вас зі святом Останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року, подолання чергової сходинки в освоєнні знань. Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаю вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

11:21 31.05.2019

Казкові події в театральній виставі

Казкові події в театральній виставі

30 травня в концертній залі Ямпільського будинку дитячої та юнацької творчості глядачі мали змогу насолодитися казковою театральною виставою за чеськими мотивами під назвою «Золотоволоска» у виконанні вихованців драматичного гуртка БДЮТ, керівником та творчим наставником якого є Ромуальда Білінська.

17:56 30.05.2019

Громадську ініціативу втілено в життя

Громадську ініціативу втілено в життя

Здійснилася довгоочікувана мрія шкільної спільноти – педагогічного та батьківського колективу ОНЗ ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 м. Ямполя – перед школою по вулиці Незалежності було створено затишну та привабливу площу з елементами українського орнаменту, яка в майбутньому, надіємось, стане чудовим місцем відпочинку ямпільчан, особливо молоді.

17:24 30.05.2019

У Ямполі відбувся міжнародний турнір із дзюдо

У Ямполі відбувся міжнародний турнір із дзюдо

25 травня заступник міського голови Галина Ткач взяла участь в урочистому відкритті міжнародної відкритої дитячої ліги з дзюдо за участі Федерації дзюдо Вінницької області (президент – Евеліна Вовк), яка відбулася у спортивній залі Ямпільської дитячо-юнацької спортивної школи.

11:40 27.05.2019

Рівень води в р. Дністер станом на 26.05.2019 р.

Рівень води в р. Дністер станом на 26.05.2019 р.

Доводимо до відома населення, що станом на 26.05.2019 року  рівень води в р. Дністер сягає позначки 4,0 м. Через відсутність очікуваних проливних  дощів скид води із Дністровського водосховища зменшено.

09:42 26.05.2019

Щодо рівня води в р. Дністер

Щодо рівня води в р. Дністер

Надаємо оновлену інформацію щодо рівня води в р. Дністер – цієї ночі він впав до позначки 3,9 м, а  станом на 7.30 ранку 25.05.2019 року – піднявся до позначки 4,0 м. Нагадуємо, що це пов’язано з проходженням дощового паводка в басейні Дністра та зі скидними витратами з Дністровського водосховища.

10:13 25.05.2019

День Дністра відзначили з користю для довкілля

День Дністра відзначили з користю для довкілля

24 травня у м. Ямполі з нагоди відзначення Міжнародного дня  Дністра до екологічної акції зі збереження довкілля долучилися та упорядкували більше 600 м узбережжя річок Дністра та Русави небайдужі працівники деяких організацій та установ міста, а саме: Ямпільське міжрайонне управління водного господарства (керівник – Чорній Л.С.), Ямпільська районна комунальна рятувально-водолазна служба (керівник – Левицький В.А.), КУ «Територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян» (керівник – Кузьма О.П.) та учні разом зі своїми класними керівниками ОНЗ «НВК: закладу загальної середньої освіти І ступеня-гімназії» (директор – Труба Т.Г.).

15:01 24.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь