ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

 У Ямполі відзначили День Перемоги

 У Ямполі відзначили День Перемоги

09 травня ямпільчани та гості міста відзначили світле та значиме для нас свято – День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. О 10 ранку наші сивочолі ветерани з медалями та орденами на грудях разом із міським головою Анатолієм Юрченком, головами міської та районної ради ветеранів, районної організації інвалідів війни,збройних сил та учасників бойових дій, районним керівництвом та громадськістю міста вшанували пам'ять загиблих співвітчизників та поклали квіти до підніжжя Меморіалу слави та пам’ятного знака Героям-ямпільчанам, загиблим в АТО.

21:17 09.05.2019

У Ямполі вшанували пам’ять визволителів Вітчизни

У Ямполі вшанували пам’ять визволителів Вітчизни

08 травня, в День пам’яті та примирення, за участі громадськості міста Ямполя, керівництва міста та району, представників трудових колективів, підприємств, організацій і установ, громадських організацій, учнівської молоді відбулась пам’ятна хода на честь вшанування визволителів Вітчизни. Від пам’ятника воїнам-визволителям (танка) до Меморіалу слави містом пройшла сформована колона із квітами та запаленими лампадками.

19:38 08.05.2019

Привітали ветеранів з Днем Перемоги

Привітали ветеранів з Днем Перемоги

Напередодні вікопомного Дня Перемоги, який в Україні відзначають 9 травня, працівники Ямпільської міської ради спільно із головою міської ради ветеранів Григорієм Любінецьким та головою районної організації інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій Олександром Яковлєвим з найтеплішими побажаннями міцного здоров’я, благополуччя, бадьорості духу та довголіття привітали ветеранів Другої світової війни зі світлим і радісним святом.

19:05 08.05.2019

Шановні ямпільчани!

Шановні ямпільчани!

Сьогодні ми відзначаємо День пам’яті та примирення і вшановуємо героїзм та мужність тих, хто понад 74 роки тому здобував перемогу у Другій світовій війні, яка страшною трагедією обернулася для мільйонів українців.

13:10 08.05.2019

Шановні ямпільчани та гості міста!

Шановні ямпільчани та гості міста!

З нагоди Дня пам’яті та примирення і 74-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні запрошуємо вас взяти участь у заходах:

15:07 07.05.2019

ОГОЛОШЕННЯ!!!

ОГОЛОШЕННЯ!!!

08 травня об 11. 00 в актовій залі Ямпільської міської ради (І поверх) відбудеться зустріч міського голови Анатолія Юрченка з приватними підприємцями міста з приводу оподаткування.

11:56 07.05.2019

Досягнення юних, спортивних та талановитих

Досягнення юних, спортивних та талановитих

Юні спортсмени знову прославили нашу Ямпільщину, взявши участь у чемпіонаті Європи серед юнаків 10-11, 12-15 років та кубку Європи серед юніорів 16+ років з рукопашного бою за версією IBF від Вінницької обласної федерації рукопашного бою (президент Федір Водянюк) у складі збірної команди Національної федерації рукопашного бою України. Змагання проходили в м. Бірун (Польща).

21:32 03.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь