A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Шановні колеги, депутати Ямпільської міської ради, члени виконавчого комітету, працівники органів місцевого самоврядування, ямпільчани!

Дата: 05.12.2019 14:28
Кількість переглядів: 528

Щиро вітаю вас із Днем місцевого самоврядування, який щорічно відзначається в Україні 7 грудня.

Фото без опису

У цей святковий день  висловлюю вдячність за самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі.  Саме ви, представляючи інтереси громади, забезпечуєте право кожного ямпільчанина бути почутим. Ваша наполеглива праця,  компетентність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову рідного міста. Сьогодні, завдяки злагодженій роботі та тісному співробітництву з територіальною громадою в місті вдається не лише вирішувати чимало непростих питань сьогодення, а й реалізовувати перспективні плани та задуми. Нам з вами необхідно щодня приймати виважені рішення та робити відповідальні кроки, від яких залежить благополуччя та життєдіяльність міста. Поступово та впевнено ми робимо ці кроки, долаючи труднощі, набуваємо цінного досвіду та вирішуємо питання повсякденного життя жителів нашого міста, намагаємося його покращити та урізноманітнити.

У такій важливій справі не обійтися без цілої команди професійних працівників, які день за днем допомагають у вирішенні багатьох питань.

Щиро дякую ямпільчанам, які вносять свій посильний вклад у розвиток міста, його інфраструктуру, адже тільки спільними зусиллями ми розбудовуємо наше місто, робимо його затишнішим, комфортнішим та безпечнішим. Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній ямпільській родині, кожному ямпільчанину міцного здоров`я, достатку і благополуччя, бажаю усім вам самовіддано любити своє місто, а праця в ім’я людей нехай приносить задоволення та радість, надихає на нові звершення і здобутки. Нехай ваші руки ніколи не опускаються, творячи добрі справи, а серце завжди підказує те, чого від усіх нас по життю вимагає совість!

Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного міста та спільна праця на його благо додають сили і наснаги!

З глибокою повагою, міський голова Анатолій Юрченко

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь