ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулась 33 сесія 7 скликання Ямпільської міської ради

Відбулась 33 сесія 7 скликання Ямпільської міської ради

21 червня відбулася чергова 33 сесія Ямпільської міської ради. Першими для обговорення та голосування було винесено питання щодо внесення змін до рішення сесії Ямпільської міської ради №711 від 21.06.2018 року «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2019 рік» та питання про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2020 рік. Також були прийняті рішення про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2020 рік на території Ямпільської міської ради та про встановлення ставок місцевих податків та зборів на 2020 рік.

17:11 24.06.2019

Відповідаємо на звернення громадян!

Відповідаємо на звернення громадян!

Беручи до уваги неодноразові коментарі ямпільчан на сторінці Ямпільської міської ради у мережі «Фейсбук» щодо стану доріг у місті та здійснення на них ремонтних робіт, надаємо наступні роз’яснення щодо цього питання. Через м. Ямпіль проходять дві дороги державного значення: Т02-40 Немирів-Ямпіль-переправа та Т02-02 Могилів-Подільський-Ямпіль-Бершадь-Умань по вулицях Свободи, Замостянській, Автотранспортній, Савіна, Наддністрянській, Дністрянській, Молодіжній. Ці дороги перебувають в управлінні Служби автомобільних доріг. На території міста підрядною організацією, яка безпосередньо займається утриманням доріг та здійснює ремонтні роботи зазначеного дорожнього покриття, є філія «Томашпільський райавтодор» (керівник Чорний Василь Петрович, тел. (04348)-2-79-43). Кошти на здійснення відповідних ремонтних робіт виділяються із державного бюджету.

14:27 24.06.2019

До уваги підприємців!

До уваги підприємців!

Агенція регіонального розвитку Вінницької області проводить моніторинг потреб підприємців мікро-, малого та середнього бізнесу у здійсненні зовнішньоекономічної діяльності (імпорт, експорт продукції і послуг, залучення іноземних партнерів). Заповнити анкету представники бізнесу можуть за посиланням: https://www.surveygizmo.eu/s3/90149483/Procurement-HR-allocation

09:13 24.06.2019

Ми пам’ятаємо

Ми пам’ятаємо

21 червня, напередодні Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни, ямпільчани хвилиною мовчання та покладанням квітів до підніжжя Меморіалу слави та пам’ятного знака Героям-ямпільчанам, загиблим в АТО, вшанували світлу пам’ять земляків, життя яких обірвала війна.

10:40 21.06.2019

Шановна Ямпільська громадо!

Шановна Ямпільська громадо!

22 червня – сумна дата для українського народу, адже в цей день ми вшановуємо світлу пам'ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась у кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.

09:47 21.06.2019

Відбувся XV Український муніципальний форум

Відбувся XV Український муніципальний форум

Міський голова Анатолій Юрченко у складі делегації Вінницького регіонального відділення Асоціації міст України (виконавчий директор Владислав Філатов) взяв участь у триденному XV Українському муніципальному форумі, який проводився з 18 по 20 червня в м. Одеса.

17:15 20.06.2019

Візит до міста-побратима

Візит до міста-побратима

19 червня у місті Сорока (Молдова) відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня гайдука. На запрошення молдовської сторони до заходу долучилася делегація із м. Ямполя у складі членів РКТ «Дністровська Січ» (отаман Віталій Нестеренко). Урочистості проходили на території Сороцької фортеці - історичної пам’ятки ХV століття, яка вже тривалий час є основною туристичною візитівкою міста.

15:45 20.06.2019

Як пережити спеку без шкоди для здоров’я

Як пережити спеку без шкоди для здоров’я

Літо у розпалі, за вікном уже певний період тримається суха та спекотна погода. Палюче сонце, що спричиняє спеку, може погано впливати на самопочуття людини, її поведінку та настрій. Тепловий і сонячний удар виникають, коли людина тривалий час перебуває в умовах сильної спеки (тепловий удар) або під прямим сонцем (сонячний удар). Іноді люди самі наражають себе на небезпеку, бажаючи якомога сильніше засмагнути, і не враховують, що організм не в силах миттєво пристосуватися до таких змін температури. Також тепловий удар легко отримати при тривалій фізичній роботі в полі, в задушливих приміщеннях, під час туристичних походів і фізичних тренувань.

10:42 19.06.2019

Продовжується оновлення тротуару по вулиці Свободи в м. Ямполі

Продовжується оновлення тротуару по вулиці Свободи в м. Ямполі

Ямпільська міська рада повідомляє, що по центральній вулиці Свободи були проведені ремонтні роботи частини тротуарної доріжки протяжністю 130 погонних метрів. Плитка, якою здійснювалося вимощення пішохідної зони, виготовлена на власних потужностях КП «Ямпіль-благоустрій».

16:33 18.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь