ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

ОГОЛОШЕННЯ!!!

ОГОЛОШЕННЯ!!!

З метою вивчення громадської думки  щодо добровільного об’єднання Ямпільської міської територіальної громади з суміжними територіальними громадами, отримання від членів громади пропозицій і зауважень із зазначеного питання, забезпечення конституційності, законності, добровільності, прозорості та відкритості місцевого самоврядування, у відповідності до ст.5 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», розпоряджень міського голови від 03.09.2019р №92 «Про ініціювання добровільного об’єднання громад» №93 «Про проведення громадського обговорення щодо добровільного об’єднання громад» міський голова Анатолій Володимирович Юрченко звертається  до Ямпільської територіальної громади з пропозицією щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад.

20:53 03.09.2019

Міська рада – за створення Ямпільської об’єднаної територіальної громади

Міська рада – за створення Ямпільської об’єднаної територіальної громади

Другого вересня 2019 року у сесійній залі Ямпільської міської ради відбулася зустріч депутатського корпусу міської ради, міського голови Анатолія Юрченка із ініціативною групою з числа депутатів районної ради, яку очолює Анатолій Комар, та керівниками територіальних громад Ямпільського району. На заході також були присутні кваліфіковані фахівці із облдержадміністрації: Інесса Ратушняк – заступник директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОДА, Олександр Горба – заступник директора Департаменту фінансів, начальник управління бюджетної політики ОДА, Євген Шаповалов – радник з питань децентралізації Центру розвитку місцевого самоврядування, а також окремі представники виконавчої влади району та представники засобів масової інформації.

19:42 03.09.2019

Життя дитини – найдорожче

Життя дитини – найдорожче

Останнім часом у м. Ямполі почастішали випадки аварійних інцидентів, в яких учасниками є юні користувачі мопедів та скутерів. Звертаємося до батьків підлітків, які купують своїм дітям або дають їм користуватися такими транспортними засобами, з проханням ознайомити їх з елементарними правилами дорожнього руху. Потрібно усвідомлювати той факт, що недосвідчений мопедист чи скутерист, виїжджаючи на дорогу, несе відповідальність не лише за власне здоров’я та життя, а й за безпеку інших учасників дорожнього руху, в тому числі й пішоходів. Часто підлітки за кермом, не знаючи ПДР, виїжджають на ту частину дороги, де проїзд заборонений, а там можуть прогулюватися мешканці міста з маленькими дітьми.

15:22 03.09.2019

Свято Першого дзвоника у Ямпільських школах

Свято Першого дзвоника у Ямпільських школах

Сьогодні для учнів, їх батьків та педагогів Ямпільських загальноосвітніх шкіл був особливий день – День знань, який уособлює початок навчального року. Після літніх канікул діти знову повернулися за шкільні парти, щоб поринути у світ нових знань. Це особливе свято для тих, хто цього року йде до першого класу, і тих, хто вийшов на фінішну пряму. Звучали найтепліші слова вчителям, які дають не лише глибокі знання, а й плекають справжніх патріотів нашої держави. Це велике свято і для батьків, адже для кожного з них діти – гордість, надія.

17:09 02.09.2019

Ямпільщина вшанувала пам’ять захисників України

Ямпільщина вшанувала пам’ять захисників України

29 серпня, в День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, за участі громадськості Ямпільщини, керівництва міста та району, учасників АТО, волонтерів,представників трудових колективів, підприємств, організацій і установ, громадських організацій, учнівської молоді відбувся мітинг-реквієм на честь вшанування пам’яті загиблих захисників України.

14:40 29.08.2019

Шановні ямпільчани!

Шановні ямпільчани!

Сьогодні, 29 серпня, згідно указу Президента України №621/2019 ми відзначаємо День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

09:38 29.08.2019

Дорогі Ямпільчани!

Дорогі Ямпільчани!

Щиро вітаю Вас з найбільшими національними святами нашої держави –

14:09 23.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь