ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

У Ямполі встановлено ще одну нову автобусну зупинку

У Ямполі встановлено ще одну нову автобусну зупинку

Ямпільська міська рада інформує, що на нещодавно відремонтованому відрізку тротуару площею 410 м.кв. по вулиці Свободи з метою забезпечення зручностей для ямпільчан та гостей міста було встановлено нову автобусну зупинку.

15:57 02.08.2019

Для активного спортивного відпочинку

Для активного спортивного відпочинку

Інформуємо, що відповідно до міської Програми відновлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків на 2016-2020 роки Ямпільською міською радою на прохання мешканців міста було придбано та встановлено на міському стадіоні «Колос» вуличні столи для настільного тенісу та баскетбольні щити. Таким чином створено умови  для активного та рухливого відпочинку для дітей та дорослих мешканців міста.

16:48 01.08.2019

Оновлена техніка для комунального підприємтсва

Оновлена техніка для комунального підприємтсва

Ямпільська міська рада повідомляє, що відповідно до плану соціально-економічного розвитку міста на 2019 рік продовжується оновлення спеціальної техніки в комунальному підприємстві «Ямпіль-комунгосп».

16:01 31.07.2019

Шановні працівники сфери торгівлі!

Шановні працівники сфери торгівлі!

Щиро вітаю вас з професійним святом, яке ви щороку відзначаєте в останню неділю липня! Торгівля – один з найбільш принципових секторів економіки, а вам належить в ньому головна роль. Праця працівника торгівлі завжди на виду, тому що щодня ви створюєте базу для гідного життя наших громадян. Завдяки вашій роботі суспільство вирішує одне з найважливіших завдань – задоволення купівельної потреби населення в товарах і послугах.

11:57 26.07.2019

Благоустрій міста - наша спільна справа

Благоустрій міста - наша спільна справа

Для покращення благоустрою міста Ямполя біля тротуарів та на зелених газонах відбувається скошування свіжої трави з метою упорядкування даної території та надання їй естетичного вигляду. Газони, які радують нас своєю зеленою свіжістю, крім привабливого вигляду, ще й вкрай корисні для людини. Стелячись, наче килимом, в парках, на присадибних ділянках, на дитячих майданчиках, саме вони захищають нас від міського шуму, пилу, шкідливих бактерій, зволожують повітря, благотворно впливають на психоемоційний стан людини.

13:43 24.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь