A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

До уваги ямпільчан!

Дата: 16.03.2020 16:03
Кількість переглядів: 479

 

        Розглянувши рекомендації районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, 13 березня було проведено позачергове засідання виконавчого комітету  Ямпільської міської ради. Ключовим питанням було обговорення запобігання поширенню коронавірусу на території міста Ямполя.

Фото без опису

        З цією метою було прийнято рішення про призупинення відвідування дітьми дошкільних дитячих закладів, будинку дитячої та юнацької творчості на період з 16 березня по 3 квітня 2020 року.

        Вірус передається краплинним та контактним шляхом і поширюється від людини до людини через краплі, які інфікований  видихає під час кашлю та чхання. Відстань – це гарантія безпеки. Найчастіше вірус потрапляє на слизові оболонки носа, очей через руки, тому необхідно проводити інтенсивну санітарну обробку та дезінфекцію приміщень, часто мити руки з милом .

        Керівникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності рекомендується: запровадити щоденний температурний скринінг персоналу, негайно відправляти додому на самоізоляцію усіх працівників, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань, максимально перевести здійснювану персоналом роботу на віддалений доступ із застосуванням електронних комунікацій і технологій, проводити інтенсивну санітарну обробку та дезінфекцію приміщень, посилити   протиепідеміологічний режим в установах та організаціях з масовим скупченням людей.

         Мешканцям міста рекомендується обмежити пересування між населеними пунктами та в громадських місцях без крайньої потреби. Не наражайте себе та інших на небезпеку. Особливо це стосується людей з хронічними хворобами і слабким імунітетом, а також людей похилого віку.

Бережіть себе!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь