ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Ямпільщина відзначила День працівників освіти

Ямпільщина відзначила День працівників освіти

Традиційно у першу неділю жовтня своє професійне свято відзначають працівники освітянської ниви, які самовіддано трудяться на ній з метою надання найкращих знань та вмінь підростаючому поколінню.

16:49 04.10.2019

Шановні  працівники та ветерани галузі освітянської ниви!

Шановні  працівники та ветерани галузі освітянської ниви!

Щороку, разом із золотом осені, приходить свято – День працівників освіти. Кожен з нас згадує своїх вчителів – тих, хто долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими  та професійними перемогами. Труд вчителя в школі чи викладача вищого навчального закладу, працівника у дошкільній чи позашкільній установі – справа відповідальна. Вчитель — не просто професія. Це покликання душі, вічний пошук істини та самовідданість.

08:40 04.10.2019

Тепло і радість тут переплелися…

Тепло і радість тут переплелися…

02 жовтня у приміщенні Ямпільскої центральної районної бібліотеки для дорослих відбувся творчий захід, присвячений Міжнародному дню людей похилого віку. Захід був організований Ямпільським територіальним центром соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян (керівник – Оксана Кузьма) спільно із працівниками районної бібліотеки (керівник Вікторія Керманіді) для студентів соціального проекту під назвою Університет третього віку. Організований та проведений він був для людей, які називають себе представниками елегантного віку. І не дарма, адже у них за спиною прожиті роки, багатий досвід та життєва мудрість. І то неважливо, що десь на скронях закралася сивина, вони залишаються сповненими життєвих сил та наснаги.

18:53 02.10.2019

Рівний доступ – рівні можливості

Рівний доступ – рівні можливості

На черговому засіданні виконавчого комітету Ямпільської міської ради, яке відбулося 01 жовтня, розглядалося важливе питання створення у закладі дошкільної освіти № 1 «Пролісок» інклюзивної групи. Винесення на розгляд виконкому даного питання було зумовлене зверненнями батьків, які мають дітей дошкільного віку з особливими освітніми потребами. Створення такої групи дасть можливість забезпечити всебічно та в повній мірі дошкільною освітою вищезазначених дітей. Зарахування вихованців дитсадка до інклюзивної групи буде першочерговим і обов’язково має бути підтверджено переліком необхідних документів.

15:56 02.10.2019

Зігріймо серце добротою…

Зігріймо серце добротою…

Саме під такою чудовою промовистою назвою сьогодні, 1 жовтня, у малій залі районного будинку культури відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному дню людей похилого віку та Дню ветерана, який був організований творчими силами РБК, районної організації ветеранів, самодіяльних колективів міста та району.

16:51 01.10.2019

Шановний Валентине Миколайовичу!

Шановний Валентине Миколайовичу!

Прийміть щирі та сердечні привітання із Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Нехай у всіх справах Вас супроводжує удача, робота приносить тільки задоволення й щедрі результати, а новий день дарує натхнення, нові відкриття і звершення!

08:43 01.10.2019

Шановні ямпільчани!

Шановні ямпільчани!

Від усієї душі вітаю Вас з Днем людей похилого віку та Днем ветерана!

08:32 01.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь