A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

2021 рік

15 грудня 2021 рік

ОСВІТЛЕННЯ ВУЛИЦЬ НА ПОСТІЙНОМУ КОНТРОЛІ МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Стан вуличного освітлення є досить актуальною проблемою для населених пунктів нашої територіальної громади. Воно завжди відігравало значну роль, адже виконує одночасно безліч функцій: убезпечує транспортний та піший рух, робить середовище більш затишним та естетичним. Правильно сплановане, якісне вуличне освітлення також сприяє запобіганню злочинних дій.

В одному селі світиться 1150 ліхтарів, в іншому – 40. Тож, міський голова Сергій Гаджук, поставив за мету вирішення проблеми освітлення вулиць одним  з головних пріоритетів у діяльності виконавчого комітету ради, і тримає це питання на постійному контролі.

У поточному році Ямпільською міською радою на конкурс «Комфортні громади» подано проєкт «Освітлення вулиць – запорука безпеки життєдіяльності громади», де в селі Петрашівка по вулиці  Київській, Кооперативній і Незалежності та в селі Миронівка по вулиці Шевченка, Б. Хмельницького і Лобановського проведено 5350 метрів вуличного освітлення на загальну суму 471,9 тис. грн., з них кошти обласного бюджету – 235,95 тис. грн., кошти місцево бюджету – 235,95 тис. грн..

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 

6 грудня 2021

ТРИВАЄ РЕАЛІЗАЦІЯ МІЖМУНІЦИПАЛЬНОГО ПРОЄКТУ «ВЕЛОСИПЕДОМ ПО ПІВДЕННОМУ ПОДІЛЛЮ»

Ямпільська міська рада реалізовує проєкт «Велосипедом по Південному Поділлю», що розроблений в рамках конкурсу «Комфортні громади».

Фото без опису

Одним із заходів проєкту є облаштування оглядових майданчиків, із встановленням велосипедних стоянок та інформаційних щитів.

Наша громада має чудові, колоритні та затишні місця, в яких хочеться зупинитись аби вдосталь насолодитись краєвидами. Саме в таких місцях, по лінії вело маршруту, який пролягає вздовж річки Дністер, в рамках проєкту облаштовано 3 оглядових майданчики в селах Михайлівці, Оксанівці та Цекинівці.

В селі Михайлівка оглядовий майданчик знаходиться в урочищі «Мудраківка», де наче на долоні видно все село та сусідню Молдову.

Цекинівка - матиме два оглядових майданчика, один з яких вже побудований при в’їзді в село біля пам’ятного знаку «Я люблю Цекинівку».

В урочищі «Мохната гора» поблизу села Оксанівка облаштовано оглядовий майданчик та підхід до Оборонного скельного монастиря 11 – 17 століття, який давно потребував конкретних дій по його облаштуванню.

Реалізація проєкту ще триває, до повного завершення проєкту залишилось майже 15%. А це завершення розробки та наповнення туристичного сайту YampilTRAVEL та аудіо гіду по маршруту і встановлення інформаційних щитів з QR –кодами.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

23 листопада 2021 року

РЕАЛІЗАЦІЯ МІЖМУНІЦИПАЛЬНОГО ПРОЄКТУ «ВЕЛОСИПЕДОМ ПО ПІВДЕННОМУ ПОДІЛЛЮ»

Фото без опису

      В рамках конкурсу Вінницької обласної Ради «Комфортні громади» проходить реалізація міжмуніципального проєкту «Велосипедом по Південному Поділлю», який має на меті створення туристичного велосипедного маршруту, що пролягатиме територіальними громадами Південного Поділля: Ямпільській,  Крижопільській,  Піщанській, Ольгопільській, Городківській  та Чечельницькій та входить до міжнародного вело маршруту «Смарагдовий шлях».

   Наразі, по Ямпільській громаді проведена значна робота по реалізації проєкту, адже він потребує не тільки будівництва оглядових майданчиків, а й творчого підходу, обробки великої кількості інформації з визначенням найцікавішого що подивитись, чим зайнятись, куди відправитись, де зупинитись на ночівлю, як цікаво та із захопленням провести час на Ямпільській землі, тобто все, що пропонує Ямпільщина.

        Отже, робота по реалізації проєкту закрутилась…

     Перше, що було зроблено – це вивчено лінію маршруту, який за умовами проєкту проходить вздовж берега річки Дністер, визначено місця для будівництва оглядових майданчиків та встановлення інформаційних щитів з описом населеного пункту або громади.

    Для розробки дизайну інформаційних щитів, створення туристичного сайту, аудіо гіду та онлайн мапи проведено збір з подальшою обробкою великого об’єму інформації та історичних фактів про громаду, її туристичних локацій, атракцій, цікавинкок, місць для відпочинку, оглядових майданчиків, фестивалів, пам’ятників, музеїв, етно – садиб, майстер класів тощо, та фотоматеріали вище переліченого.

    Як результат, станом на 23 листопада, розробляється туристичний сайт YampilTRAVEL, аудіо гід, онлайн мапа маршруту. Розроблено макет інформаційних стендів, які будуть встановлені в селі Михайлівка, Пороги, Цекинівка, Велика Кісниця, на трасі біля входу до Оборонного скельного монастиря 11-17 століття поблизу урочища «Мохната гора» та при в’їзді в громаду зі сторони Вінниці та зі сторони Могилева – Подільського. Для зручності в користуванні, обрано сучасний підхід для розробки інформаційних щитів, адже вони містять в собі QR-коди туристичного сайту, аудіо гіду та онлайн мапи. Таким чином, кожен маючи при собі гаджет може зчитати інформацію зі щитка та визначити куди і коли йому помандрувати.

     В селі Цекинівка та в урочищі «Мудраківка» (с. Михайлівка) завершується будівництво оглядових майданчиків, облаштовано підхід до Оборонного скельного монастиря 11-17 століття поблизу урочища «Мохната гора».

     Роботи по реалізації проєкту тривають.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

9 листопада 2021 року

ВУЛИЧНЕ ОСВІТЛЕННЯ В МИРОНІВЦІ ТА ПЕТРАШІВЦІ

Фото без опису

Розпочато роботи по реалізації проєкту «Освітлення вулиць – запорука безпеки життєдіяльності громади», який у цьому році є одним із переможців конкурсу Вінницької обласної ради «Комфортнц громади». Проєкт передбачає капітальний ремонт вуличного освітення в с. Петрашівка та Миронівка.

 Після проведення тендеру було виявлено переможця та укладено договір з ТОВ «Будівельно – виробнича компанія Черкасбудмонтаж» на виконання будівельних робіт по проєкту.

На сьогоднішній день, зовнішньою мережею освітлення облаштовується вулиця Київська в с. Петрашівка.

Фото без опису

                                                                                                                                                                                              

26 вересня 2021 року

КОМФОРТНІ ГРОМАДИ НА 2021 РІК

Фото без опису

У 2021 році в рамках конкурсу Вінницької обласної ради «Комфортні громади» Ямпільська громада отримала фінансування на реалізацію 2х проєктів:

  1. «Освітлення вулиць – запорука безпеки життєдіяльності громади», проєктом передбачено капітальний ремонт вуличного освітлення у селі Петрашівка та Миронівка Ямпільської територіальної громади.
  2. Міжмуніципальний проєкт «Велосипедом по Південному Поділлю», який має на меті створення  туристичного велосипедного маршруту, що пролягатиме територіальними громадами Південного Поділля: Ямпільській,  Крижопільській,  Піщанській, Ольгопільській, Городківській  та Чечельницькій ТГ та входить до міжнародного вело маршруту «Смарагдовий шлях».

Загальний бюджет проєктів становить 1000,0 тис. грн. Наразі проходить їх   реалізація.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь