ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні рятівники!

Шановні рятівники!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем рятівника! У цей день хочу відзначити всіх тих, хто ризикуючи власним здоров’ям, а іноді й життям, рятує людей, які опинилися у небезпеці, захищає природні багатства та матеріальні цінності від проявів стихії і техногенних катастроф.

09:31 17.09.2019

Не спалюйте сухе листя та побутове сміття!!! Альтернатива утилізації є!!!

Не спалюйте сухе листя та побутове сміття!!! Альтернатива утилізації є!!!

З настанням осені у теплу та суху погоду у місті Ямполі почастішали випадки спалювання листя, гілок дерев та іншого сміття біля житлових будинків, на присадибних ділянках, городах, дачах, на територіях, прилеглих до  підприємств, організацій тощо. Ямпільська міська рада звертається до мешканців міста з великим проханням не спалювати сміття. Окрім сухої трави та листя до вогнищ потрапляють і пластик, і поліетилен, і гума.  Дим який виділяється під час вигорання такого непотребу, містить найнебезпечніші отрути – оксиди азоту, сірки, феноли, токсичні вуглеводні, канцерогенний діоксин, не кажучи вже про сполуки свинцю, ртуті та інших важких металів.

16:20 16.09.2019

До відома батьків дошкільнят!

До відома батьків дошкільнят!

Звертаємо увагу батьків, які планують влаштовувати своїх дітей до дошкільних навчальних закладів міста Ямполя, що з 10 вересня 2019 року вступає в дію виключно загальний електронний реєстр дітей до ДНЗ з метою запровадження єдиного підходу щодо прийому дітей.

09:46 13.09.2019

Шановні вчителі фізкультури, спортсмени, ветерани та просто любителі спорту!

Шановні вчителі фізкультури, спортсмени, ветерани та просто любителі спорту!

Традиційно у другу суботу вересня, у День фізичної культури і спорту України, Ямпільська міська рада щиро вітає людей, які займаються спортивною діяльністю професійно чи просто для задоволення, чия праця покликана загартовувати населення й привчати його до здорового способу життя, висловлюємо особливу вдячність і найщиріші побажання всім фізкультурникам і спортсменам – учителям, тренерам-викладачам дитячо-юнацької спортивної  школи, спортивних клубів, президентам спортивних федерацій, командам майстрів, меценатам і ветеранам. Тим, хто примножує своїми досягненнями, натхненною працею і вносить вагомий внесок у розвиток фізкультурно-спортивного руху нашого міста та держави.

09:41 13.09.2019

Ямпільській школі №1 присвоєно ім’я Т.Г. Шевченка

Ямпільській школі №1 присвоєно ім’я Т.Г. Шевченка

Ямпільська міська рада вітає шкільну спільноту ОНЗ "ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 м. Ямпіль Ямпільського району Вінницької області" – педагогічний та батьківський колектив, особисто директора школи Мотуз Наталію Петрівну та всіх ямпільчан із присвоєнням навчальному закладу імені Тараса Григоровича Шевченка. Ця їхня ініціатива була проявлена ще минулого року. І ось нарешті 10.09.2019 року на засіданні 36 сесії 7 скликання депутатами районної ради було прийнято рішення про присвоєння школі імені Т.Г.Шевченка.

14:01 12.09.2019

Шановні власники великої рогатої худоби!

Шановні власники великої рогатої худоби!

Ямпільська міська рада доводить до вашого відома, що  ви маєте право отримати державну дотацію, якщо утримуєте телят віком до 13-ти місяців, ідентифіковане та зареєстроване у встановленому законодавством порядку.

15:56 06.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь