ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги ямпільчан!

До уваги ямпільчан!

За повідомленням КП «Ямпільводоканал» у зв’язку з проведенням хлорування резервуару чистої води завтра, 15.08.2019 р. з 05.00 до 19.00 години частково буде відсутнє водопостачання в місті Ямполі по вулицях Савіна, Будівельній, Автотранспортній, Леонтовича, Чайковського, частині вул. Свободи.

13:16 14.08.2019

Ямпіль відсвяткував День міста весело та яскраво

Ямпіль відсвяткував День міста весело та яскраво

11 серпня ямпільчани та гості міста урочисто та весело відзначали День народження міста Ямполя. Святкування розпочалося з відвідування учасниками свята виставки-продажу виробів народної творчості, майстер-класів майстринь. Тут можна було не тільки подивитися, але й придбати різні дерев’яні вироби, предмети гончарного мистецтва, вишиванки, прикраси із бісеру, тканини, вироби у стилі хенд мейд, декоративні рослини тощо. Виставку своєї творчості  презентували вихованці Ямпільського БДЮТ.

16:23 12.08.2019

Шановні працівники ветеринарної медицини!

Шановні працівники ветеринарної медицини!

Щиро вітаю вас усіх з професійним святом! Щиро вдячний вам за сумлінне виконання ваших професійних обов’язків: забезпечення профілактики, діагностики та лікування тварин та птиці, гарантій якості та безпеки агропромислової продукції.

15:29 11.08.2019

Шановні працівники будівельної галузі!

Шановні працівники будівельної галузі!

Від усього серця вітаю вас із професійним святом – Днем будівельника! Висловлюю подяку кожному, хто має відношення до цієї важливої професії. Кожному будівельнику, який своїми руками створив минуле нашого міста, та тим, хто створює його майбутнє.

08:33 11.08.2019

Шановні ямпільчани!

Шановні ямпільчани!

Сьогодні у нас чудове свято – наш рідний, чарівний Ямпіль відзначає свій День народження. У цей день кожен з нас відчуває себе частиною великої родини. Це свято об'єднує усіх, кому дороге наше місто, яке  славиться людьми - талановитими, щирими, добрими та працездатними, які створюють його матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє. 

08:17 11.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь