ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні працівники і ветерани галузі автомобільного транспорту та дорожнього господарства!

Шановні працівники і ветерани галузі автомобільного транспорту та дорожнього господарства!

Щиро вітаю вас із професійним святом, яке об’єднує між собою професіоналів та автолюбителів. Вітаю всіх, хто вдень і вночі працює на громадському, легковому та вантажному транспорті. Ви сидите за кермом різних авто, але всі ви – на одній дорозі. Від вашої майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить своєчасне здійснення перевезень та безпека пасажирів.

09:29 25.10.2019

Відбувся третій Вокальний міжнародний фестиваль-конкурс «Маленькі зірки»

Відбувся третій Вокальний міжнародний фестиваль-конкурс «Маленькі зірки»

12 жовтня Ямпільський будинок дитячої та юнацької творчості приймав талановитих дітей. Традиційно у нашому місті відбувся уже третій Вокальний міжнародний фестиваль-конкурс «Small Stars», проведений за підтримки Ямпільської міської ради.

15:48 17.10.2019

У Ямполі відзначили День захисника України та День Українського козацтва

У Ямполі відзначили День захисника України та День Українського козацтва

У понеділок, 14 жовтня, в центрі міста Ямполя відбулися заходи з нагоди відзначення кількох дат – Дня захисника України, Дня Українського козацтва та православного свята Покрови Пресвятої Богородиці, організовані Ямпільською міською радою спільно із козацьким товариством «Дністровська Січ», Ямпільським райвійськкоматом, відділом прикордонної служби «Ямпіль», військово-патріотичним клубом «Форпост», учасниками АТО.

15:19 15.10.2019

До відома ямпільчан!

До відома ямпільчан!

За повідомленням КП «Ямпільводоканал» у зв’язку з виниклою аварійною ситуацією у місті Ямполі 15.10.2019 року тимчасово буде відсутнє водопостачання.

09:01 15.10.2019

Шановні ямпільчани! Дорогі земляки!

Шановні ямпільчани! Дорогі земляки!

З давніх-давен українці особливо шанують оборонців рідної землі, які не шкодували життя і здоров’я заради свободи України та її народу. В боях за Батьківщину наші співвітчизники заслужено здобули славу неперевершених воїнів. То ж недаремно День захисника України ми відзначаємо в День українського козацтва та  великого православного свята Покрови Пресвятої  Богородиці, яка завжди вважалась покровителькою  наших козаків.

11:03 11.10.2019

Шановні ямпільчани та гості міста!

Шановні ямпільчани та гості міста!

Запрошуємо вас долучитися до святкових заходів з нагоди Дня Українського козацтва, Дня захисника України та свята Покрови Пресвятої Богородиці. які розпочнуться о 10.00 14 жовтня на площі біля міського фонтану.

10:01 11.10.2019

Послуги причепа в дії

Послуги причепа в дії

Комунальне підприємство «Ямпіль-комунгосп» повідомляє, що протягом останнього місяця 7 ямпільчан замовили послугу оренди причепа від трактора, який займається вивезенням побутового сміття, і таким чином позбулися різного непотребу, не спалюючи його і не викидаючи на узбіччя доріг чи прибережні зони.

10:11 08.10.2019

Шановні юристи!

Шановні юристи!

Прийміть сердечні вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня юриста України! Обравши нелегкий шлях вартових законності, який вимагає кришталевої чесності, принциповості, неупередженості, об’єктивності, ви присвятили своє життя служінню його величності Закону, високим принципам права.

09:19 08.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь