A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Ямпільщина відзначила День працівників освіти

Дата: 04.10.2019 16:49
Кількість переглядів: 522

Традиційно у першу неділю жовтня своє професійне свято відзначають працівники освітянської ниви, які самовіддано трудяться на ній з метою надання найкращих знань та вмінь підростаючому поколінню.

Фото без опису

З нагоди такого свята 04 жовтня у районному будинку культури відбулися урочистості, під час яких привітання приймали працівники освіти Ямпільщини. На початку заходу вітання педагогам від імені народного депутата України Геннадія Вацака передав міський голова Анатолій Юрченко, а також від його імені за сумлінну роботу та працьовитість  вручив найкращим вчителям Ямпільщини подяки, грошові нагороди та солодкі подарунки. На жаль, сам Геннадій Анатолійович Вацак у зв’язку з важливими невідкладними справами не зміг сьогодні завітати на свято, проте уже 07 жовтня з 9 по 11 годину в приміщенні Ямпільської райдержадміністрації народний депутат здійснюватиме особистий прийом громадян.

Також Анатолій Юрченко від імені міської ради привітав освітян із їхнім професійним святом та вручив подяки та грошові нагороди найкращим педагогам міста за їхню сумлінну працю на вчительській ниві, професіоналізм та вагомий внесок у розвиток освіти рідного краю.

Нагородження працівників галузі освіти району також проводили директор департаменту фінансів Вінницької облдержадміністрації Микола Копачевський, голова районної ради Сергій Гаджук та начальник відділу освіти Ямпільської РДА Олександр Кульбаба.

Святковий настрій всім глядачам був забезпечений творчими силами працівників районного будинку культури, учнів дитячої музичної школи, вихованців будинку дитячої та юнацької творчості. Дуже цікаві яскраві танцювально-співочі номери представили маленькі вихованці дитячих садків міста.

З нагоди чудового професійного свята бажаємо всім освітянам міцного здоров’я, творчих сил, великого натхнення, невичерпної енергії та оптимізму. Дякуємо за вашу нелегку працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за виховання справжніх патріотів нашої держави.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь