A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Тепло і радість тут переплелися…

Дата: 02.10.2019 18:53
Кількість переглядів: 542

02 жовтня у приміщенні Ямпільскої центральної районної бібліотеки для дорослих відбувся творчий захід, присвячений Міжнародному дню людей похилого віку. Захід був організований Ямпільським територіальним центром соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян (керівник – Оксана Кузьма) спільно із працівниками районної бібліотеки (керівник Вікторія Керманіді) для студентів соціального проекту під назвою Університет третього віку. Організований та проведений він був для людей, які називають себе представниками елегантного віку. І не дарма, адже у них за спиною прожиті роки, багатий досвід та життєва мудрість. І то неважливо, що десь на скронях закралася сивина, вони залишаються сповненими життєвих сил та наснаги.

Фото без опису

Основною тематичною лінією заходу була творчість українського поета-гумориста і сатирика Павла Глазового, гуморески та комедійні постановки якого були майстерно відображені аматорами сцени. Щирий сміх глядачів, їхні непідробні емоції та яскраве захоплення направду радували душу. Особливої, по-домашньому теплої, атмосфери, додавав гарячий ароматний чай зі смачним печивом, яким пригощали усіх, хто завітав на захід. А наприкінці були апетитні варенички власного приготування.

Продовжила тематику гумористичного свята своїми змістовними творчими доробками та порадувала глядачів заслужена вчителька України, поетеса Едуарда Хворостовська.

Вдало підібраними тематичними висловами вміло тримала увагу учасників свята ведуча Тетяна Власик.

Долучитися до цікавого заходу було запрошено міського голову Анатолія Юрченка, який завжди підтримує такі корисні ініціативи та розділяє з глядачами радість від проведених свят.

З нагоди свята працівники районної бібліотеки підготували для глядачів виставку цікавої літератури під назвою «Золота осінь життя…»

Як кажуть у народі, сміх – продовжує життя! Сьогодні сміху було багато, і він був насправді щирим. Ямпільська міська рада дякує організаторам заходу за прекрасну можливість, надану людям поважного віку відчути себе щасливими та потрібними, за ту часточку тепла і доброти, якої вони так потребують. Дай Бог усім жити в мирі та любові один до одного, творити добрі справи та радіти життю!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь