ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Нічні феєрверки – безсоння ямпільчан

Нічні феєрверки – безсоння ямпільчан

У ніч з 12 на 13 травня 2019 року рівно опівночі у м. Ямполі під час святкування урочистостей в одному із закладів громадського харчування потужно гриміли феєрверки, у зв’язку з чим  було порушено тишу та спокій ямпільчан.

15:51 16.05.2019

Четверо віртуозів на одній сцені

Четверо віртуозів на одній сцені

14 травня на сцені Ямпільського будинку дитячої та юнацької творчості незабутню концертну програму подарували глядачам справжні майстри своєї справи – талановиті, віртуозні, неперевершені артисти, – квартет гітаристів «Київ» Національної філармонії України, які завітали до Ямполя в рамках XVІІ міжнародного фестивалю імені Д.І. Чайковського та Н.Ф. Фон Мекк за особистої підтримки депутата Вінницької обласної ради Геннадія Вацака.

21:50 14.05.2019

Увага! Відключення електроенергії та водопостачання!

Увага! Відключення електроенергії та водопостачання!

За повідомленням диспетчерської служби РЕМ у зв’язку з проведенням робіт по технічному обслуговуванню мереж буде проводитись відключення електроенергії 17.05.2019 р. з 09.30 до 16.00 у м. Ямполі частково по вулицях Гетьманській, Лесі Українки, Генерала Кульчицького, повністю по вулицях І. Франка, В. Стуса, Ковпака, Літовій, Вінницькій, Дорошенка, Сагайдачного, Садовій.

08:39 14.05.2019

Благоустрій території міста триває

Благоустрій території міста триває

Нещодавно до упорядкуваня території нашого чудового міста Ямпіль долучилися працівники КУ «Територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян» (керівник – Оксана Кузьма) та ЗАТ «Ямпільський завод продтоварів» (керівник – Юрій Дуднік), які прибрали від побутового сміття, пластику, скла, поліетилену закріплені за ними території.

13:49 13.05.2019

До уваги пільгових категорій населення!

До уваги пільгових категорій населення!

Ямпільська міська рада звертає увагу мешканців міста, які належать до пільгових категорій населення та мають право на отримання пільги на тверде паливо (вугілля) або грошової компенсації за нього, що з лютого поточного року триває приймання заяв для формування відповідного реєстру.

08:59 13.05.2019

До уваги землевласників та землекористувачів!

До уваги землевласників та землекористувачів!

Ямпільська міська рада нагадує, що триває сплата земельного податку за поточний рік на території міста Ямполя.  Для отримання інформації щодо суми та рахунку отримувача громадянам потрібно звернутись в міську раду, кабінет № 8 (телефон 2-20-41), з собою мати довідку про присвоєння ідентифікаційного номера.

08:52 13.05.2019

Дорогі жінки, любі наші матері!

Дорогі жінки, любі наші матері!

Від щирого серця вітаю усіх Вас з чудовим весняним святом – Днем Матері! Кожен із нас із самого дитинства несе в душі єдиний і неповторний образ – образ мами, яка все зрозуміє, пробачить і завжди любитиме, незважаючи ні на що.

11:47 12.05.2019

До уваги ямпільчан!

До уваги ямпільчан!

У 2020 році відповідно до законодавства відбудеться  Всеукраїнський перепис населення. Вже у поточному році Головним управлінням статистики розпочато підготовчі роботи до проведення перепису населення.

11:25 11.05.2019

Відбулась зустріч з підприємцями міста

Відбулась зустріч з підприємцями міста

8 травня в актовій залі Ямпільської міської ради відбулася зустріч міського голови Анатолія Юрченка з підприємцями міста щодо розмірів ставок місцевих податків та зборів на території громади.

11:14 11.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь