ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ОРДЕН "ЗА МУЖНІСТЬ" ТРЕТЬОГО СТУПЕНЯ ПРИКОРДОННИКУ ОЛЕКСАНДРУ ДУЧОЛУ ІЗ ЦЕКИНІВКИ ПРИСВОЇЛИ ПОСМЕРТНО: він загинув у січні 2023 року, захищаючи Бахмут. Його нагороду сьогодні отримала дружина Світлана.

Дата: 20.12.2023 15:20
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

Старший майстер-сержант Олександр Дучол брав участь в антитерористичній операції та в операції Об'єднаних сил, ніс службу на ділянці відділу прикордонної служби «Бахмут» 11 ще до повномасштабного вторгнення.

3 24 лютого 2022 року, з початком повномасштабного вторгнення російської Федерації на територію України, брав участь у заходах із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії окупаційних військ, безпосередньо на лінії зіткнення в межах Донецької області.

18 січня 2023 року в районі північно-східної околиці м. Бахмут ворог здійснив масований мінометний обстріл вогневих та спостережних позицій. Незважаючи на щільний вогонь, прикордонники вчасно помітили наближення окупанта. Старший майстер-сержант Олександр Дучол здійснював вогневе ураження живої сили противника. Під час бою 19 січня отримав множинні міно-осколкові поранення несумісні з життям. Йому було майже 42…

Фото без описуФото без опису

За мужність, самовідданні дії, виявлені під час виконання службових завдань із забезпечення захисту державного кордону та територіальної цілісності України старший майстер-сержант ДУЧОЛ Олександр Володимирович Указом Президента України від 26 липня 2023 року №448/2023 нагороджено орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Фото без описуНа зображенні може бути: 4 людини

Сьогодні, 20 грудня 2023 року міський голова Сергій Гаджук спільно із представниками прикордонного загону, що дислокується у Могилів-Подільському районі вручили орден «За мужність» III ступеня Дучола Олександра його дружині Світлані. На врученні були сини Віталій та Дмитро і батько Володимир Іванович.

На зображенні може бути: 6 людей та текст

Низький уклін Воїну, дякуємо за захист, слава Герою! Пам’ятаємо…


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь