ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Підходить до завершення термін прийому заявок

Дата: 09.08.2023 14:32
Кількість переглядів: 240

Фото без опису

Нагадуємо, що до закінчення терміну прийому заявок на участь у робочій групі з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Ямпільської міської територіальної громади залишилось 3 дні.

 

Оголошення про створення робочої групи з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Ямпільської міської територіальної громади

та вимог до персонального складу

З метою забезпечення сталого розвитку Ямпільської міської територіальної громади, визначення планувальних рішень щодо перспективного використання всієї території територіальної громади, Ямпільською міською радою прийняте рішення від 28.07.2023 №1737 «Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Ямпільської міської територіальної громади». Для проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Ямпільської міської територіальної громади (далі – Комплексний план) відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 № 926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації» виконавчому комітету доручено створити тимчасовий консультативно-дорадчий орган – робочу групу.

Робоча група забезпечує проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану.

Замовником розробки комплексного плану визначена Ямпільська міська рада Могилів-Подільського району Вінницької області.

 Вимоги до персонального складу робочої групи, як тимчасового консультативно-дорадчого органу, що забезпечує проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану та строки приймання заявок на участь у робочій групі 

1. У складі робочої групи має бути не менш як п’ять осіб і не більш як 21 особа, з непарною кількістю членів (з представників: депутатського корпусу громади, структурних підрозділів Ямпільської міської ради, керівників підприємств установ та організацій, що надають послуги на території громади, органів самоорганізації населення та громадських організацій).

2. У персональному складі робочої групи частка членів, що представляють міську  раду та виконавчий комітет міської  ради, не повинна перевищувати половину складу робочої групи плюс одна особа.

Заявки на участь у робочій групі приймаються  Ямпільською міською радою Могилів-Подільського району Вінницької області ( вул. Свободи, 132, м. Ямпіль Могилів-Подільського район Вінницької області 24500, електронна адреса: arhitektura_mistobuduvanya_ymr@ukr.net телефон для довідок: 0973755594, 0639712227) протягом 10 робочих днів з дня публікації даного оголошення (оприлюднене 31.07.2023 р. в розділі Оголошення на сайті Ямпільської міської ради).


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь