A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Приклад для наслідування

Дата: 20.03.2019 10:50
Кількість переглядів: 645

Ямпільська міська рада нагадує, що з 01 березня триває двомісячник із благоустрою території міста Ямполя, який спрямований на те, щоб зробити наше місто чистим та охайним.

Фото без опису

З великою приємністю та вдячністю хочеться відзначити ті організації, їх керівників та очолювані ними колективи, які свідомо підійшли до питання благоустрою міста та вже активно включилися в процес прибирання закріпленої за ними території, а саме Ямпільське міжрайонне управління водного господарства (керівник – Чорній Л.С.), Ямпільська районна комунальна рятувально-водолазна служба (керівник – Левицький В.А.), ТОВ «Укрбалонпостач» (керівник – Пасілецький М.П.), митний пост «Ямпіль» (керівник – Стрижевський О.П.), швейна фабрика ТОВ «НІКА-ТЕКСТ» (керівник Сидоренко Б.В.), ПП «Ямпіль-сервіс» (керівник – Бежнар В.К.).

 Комунальні підприємства також активно працюють над очищенням міста після зими. Продовжується  робота по підчистці високорослих дерев, спільно з громадянами, що перебувають на обліку районного центру зайнятості, організовано зачистку від піску та болота узбіч міських доріг.

Закликаємо й інші організації міста брати хороший приклад та активно долучатися до процесу прибирання закріплених за ними територій. Спільними зусиллями зробимо Ямпіль чистим, привабливим та затишним! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь