A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Досягнення юних, спортивних та талановитих

Дата: 03.05.2019 21:32
Кількість переглядів: 548

Юні спортсмени знову прославили нашу Ямпільщину, взявши участь у чемпіонаті Європи серед юнаків 10-11, 12-15 років та кубку Європи серед юніорів 16+ років з рукопашного бою за версією IBF від Вінницької обласної федерації рукопашного бою (президент Федір Водянюк) у складі збірної команди Національної федерації рукопашного бою України. Змагання проходили в м. Бірун (Польща).

У своїх віково-вагових категоріях вихованці ямпільського СК «БАРС» Денис Дерен та Михайло Щербанюк здобули І місце, Володимир Королюк  - ІІІ місце.

Поїздка вихованців СК «БАРС» у складі збірної Вінницької області на міжнародні змагання відбулась у тому числі і за підтримки Ямпільської міської ради.

Юні спортсмени та їхні тренери під час перебування у Польщі здійснили екскурсію кількома її містами, відвідали музеї, ознайомилися з культурою Західної Європи. Окрім того, приємним моментом для них стала зустріч з вихованцем СК «БАРС» Михайлом Статніком, який закінчив навчальний заклад та вже протягом 5 років проживає і працює в м. Кракові.

Після приїзду рукопашників з міжнародних змагань міський голова Анатолій Юрченко привітав вихованців СК «БАРС», які привезли з Польщі нагороди, та вручив їм пам’ятні подарунки, а також відзначив подякою за професіоналізм, майстерність та вагомий внесок у підготовку спортсменів високого класу їхнього тренера Федора Водянюка.

Ямпільська міська рада щиро вітає вихованців спортивного клубу «БАРС», їх батьків, тренера із таким вагомим результатом на чемпіонаті Європи. Досягнення такого рівня, безумовно, є результатом систематичних тренувань, постійного вдосконалення рівня підготовки під час навчально-тренувальних зборів, сили духу, витривалості, емоційної підтримки з боку наставників та батьків. Бажаємо вам подальших спортивних здобутків, неодноразових перемог та найвищих нагород!  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь