A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Дитинства щаслива пора

Дата: 01.06.2019 19:39
Кількість переглядів: 2022

01 червня у Ямполі весело та яскраво відзначили Міжнародний день захисту дітей. Починаючи з 11 години на площі поблизу міського фонтану вокальні та танцювальні номери представляли учні Ямпільської дитячої музичної школи, на стометрівці по вулиці Свободи було чимало розваг для дітвори. Виставку літератури для дітей презентували працівники районної дитячої бібліотеки.

Свято продовжилося насиченим звітним концертом гуртківців Ямпільського будинку дитячої та юнацької творчості у приміщенні БДЮТ. З вітальним словом до дітей та їх батьків звернувся міський голова Анатолій Юрченко і побажав дітворі добра, усмішок, позитиву та гарного відпочинку під час літніх канікул.

Але й на цьому святкування не завершилося, адже о 14 годині навпроти магазину «Кондитерського дому «Вацак» відбулося дитяче свято від депутата Вінницької обласної ради Геннадія Вацака під промовистою назвою «Територія щастя». Двогодинна програма була насичена розвагами, конкурсами з казковими героями. Дітлахів радували подарунками, фірмовими солодощами та великою кількістю яскраво-жовтих повітряних кульок.

Дитинство – найкраща пора в житті кожної людини, спогади про яку ми проносимо через все своє життя. І так важливо, щоб ці згадки були приємними і щасливими, сповненими маминої ласки, батьківської турботи, яскравих посмішок і сонячного тепла.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь