A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Дитяча громадська організація ФК «Тірас» стала одним з переможців грантового проекту

Дата: 01.02.2019 17:32
Кількість переглядів: 616

Фото без опису

Наприкінці минулого 2018 року в Україні стартував конкурс серед аматорських футбольних клубів за проектом «11х11 чемпіонів. Футбол заради розвитку молоді та регіонів», який впроваджується за фінансової підтримки уряду Німеччини в сумі 11 тис. євро. Безпосередню реалізацію проекту здійснює Асоціація аматорського футболу України в партнерстві з Федерацією футболу України та Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України з метою матеріально-технічної підтримки аматорських клубів та популяризації аматорського футболу в Україні.

Дитяча громадська організація ФК «Тірас» з м. Ямполя (президент Геннадій Гречковський) спільно із Ямпільською міською радою підготували та надіслали заявку на участь у відборі за даним проектом. З усієї України в загальному було надіслано 74 заявки. Кілька тижнів хвилюючого очікування – і вчора, 31 січня, стали відомі результати – наш футбольний клуб став одним із 11 переможців, набравши серед усіх найбільшу кількість балів. А це означає, що з’явилася чудова можливість отримати фінансову підтримку на реалізацію заявленого проекту, а саме на реконструкцію футбольного майданчика зі штучним покриттям, який знаходиться на міському стадіоні «Колос» та вже тривалий час не використовується за призначенням у зв’язку з непридатним аварійним станом.

Ямпільська міська рада охоче долучилася до хорошої справи та готова співфінансувати роботи з реконструкції футбольного майданчика. Цю ініціативу депутатського корпусу і членів виконавчого комітету міської ради підтримав і міський голова. Адже міні-футбольне поле вже давно чекало на свою реконструкцію. І ось нарешті завдяки перемозі у грантовому проекті спільними зусиллями ми зуміємо створити зручні та комфортні умови для підвищення якості та рівного доступу дітей до занять спортом загалом та футболом зокрема. Ми вдячні організаторам даного конкурсного відбору за надану можливість долучитися до нього та радіємо з того, що вже в травні поточного року найбільшу користь від інвестицій в рамках проекту отримають діти, які займатимуться на футбольному майданчику зі штучним покриттям, адже це – інвестиція в їхнє здоров’я. А здорова нація – здорове суспільство!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь