A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти!

Дата: 15.02.2019 08:42
Кількість переглядів: 583

Щорічно, 15 лютого, український народ віддає глибоку шану усім солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, яким судилося пройти вогняне горнило бойових дій в Республіці Афганістан та інших “гарячих”  точках.

Ваша активна життєва позиція, вірність військовій присязі заслуговують на глибоку повагу. Ми вдячні вам за мужність і патріотизм, за стійкість та витримку. Ваші діти можуть по праву пишатися своїми батьками. Ви завжди для всіх були і є прикладом мужності і відваги, зразком людей, для яких обов’язок – це не просто слово, а норма поведінки, суть життя. Ви знаєте справжню ціну війни та миру і вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь

Це день пам’яті про сумнозвісні події війни в Афганістані та в інших країнах, вшанування усіх воїнів-інтернаціоналістів, кому довелося воювати в чужих країнах. У цей день ми згадуємо не лише ветеранів Афганської війни, але і співвітчизників, які брали участь в інших збройних конфліктах за межами країни, шануємо їхній героїзм і звитягу. Ми захоплюємося найкращими людськими якостями тих, хто пройшов крізь  всі «гарячі точки», не посоромивши своєї честі та гідності.   

Сьогодні ми схиляємо голову в скорботі за тими, хто тоді не повернувся додому, хто пролив свою кров заради забезпечення миру. Вічна пам’ять воїнам, які загинули, до кінця виконавши свій військовий обов’язок.

І нині багато хто з вас продовжує проявляти мужність та героїзм пліч-о-пліч з усіма нашими Героями на сході країни, задля миру та збереження цілісності нашої держави.

Бажаємо вам міцного здоров’я і мирного неба, добра і злагоди вашим родинам, достатку, добробуту та довгих років життя.

 

З повагою, міський голова  Анатолій Юрченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь