ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Пів мільйона гривень виділила Ямпільська міська рада на fpv дрони для військових

Дата: 10.06.2024 15:11
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

Сьогодні, 10 червня 2024 року під головуванням міського голови Сергія Гаджука  відбулось  позачергове пленарне засідання 52 сесії Ямпільської міської ради 8 скликання, на якому депутати розглянули 3 питання порядку денного.

Участь у засіданні позачергової сесії  взяло 16 депутатів, представники відомств, керівники окремих управлінь та відділів міської ради, комунальних підприємств, старости та представники засобів масової інформації.

Фото без опису

Передувала засіданню, робота постійних комісій з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища  та з питань соціально-економічного розвитку, фінансів та бюджету на якому депутати розглянули та погодили проєкти рішень, запропоновані до розгляду на засіданні позачергової 52 сесії міської ради.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Найважливіше питання порядку денного – виділення коштів із міського бюджету на закупівлю дронів для військових.

Депутати прийняли рішення про виділення пів мільйона гривень на такі потреби в рамках діючої Програми територіальної оборони Ямпільської міської територіальної громади на 2022 – 2025 роки, що була прийнята ще у лютому 2022року. Зокрема внесені зміни передбачають передачу коштів субвенційно. Зазначимо, що за 5 місяців 2024 року на фінансування видатків даної Програми вже виділялось 550, 0 тис.грн., тепер ще + 500, 0 тис.грн.

Ще одним своїм рішення депутати перерозподілили кошти бюджету громади за рахунок вільного залишку коштів по спеціальному фонду міського бюджету, надпланових надходжень, передачі міжбюджетних трансфертів з обласного бюджету, перерозподілу асигнувань по загальному і спеціальному фондах.

Третє питання порядку денного, яке підтримане депутатами – питання земельних ділянок, зокрема земель комунальної власності, що підготовлятимуть до передачі в оренду на торгах.

Закриваюче сесійне засідання, міський голова наголосив на тому, що сьогоднішні прийняті рішення значно підсилять можливості національного супротиву. Сергій Іванович закликав всіх до єдності, згуртованості та допомоги один одному, адже всі ми на своїй землі, а разом ми  - сила.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь