ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Тренінг учителів початкових класів закладів освіти Ямпільщини із  теми «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат у початковій школі»

Дата: 10.05.2024 14:34
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

   08 та 09 травня 2024р. на платформі сервісу відеоконференцій Google Meet відбувся тренінг учителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Ямпільщини із  теми «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат у початковій школі», у якому взяли участь 87 педагогів закладів освіти громади.

     Курс створений в межах спільного проєкту «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат» громадської спілки “Освіторія”, Дитячого фонду ООН (UNICEF Ukraine), Міністерства освіти і науки України за підтримки Глобального партнерства заради освіти (GPE) та уряду Японії.

       Організатором  заходу, що мав на меті навчити вчителів вимірювати та долати освітні втрати в учнів початкової школи та конструювати програми подолання цих втрат, була консультант ЦПРПП відділу освіти, молоді та спорту Ямпільської міської ради Марікуца Л.В.

   Навчання провела тренер Ганна Остапенко, методистка ГС «Освіторія» та проєкту «Вивчаю-не чекаю», співавторка лінійки підручників «Я досліджую світ», «Українська мова та читання» для 1-4 класів,  головна редакторка журналу «Джміль».

   Впродоваж тренінгу вчителі ознайомились  із наскрізними вміннями та важливими передумовами успішної освіти під час війни, визначали стратегії подолання навчальних втрат  у початковій школі, їх причинами та типами, алгоритмами діагностування навчальних втрат та ресурсами для діагностування.

   Під керівництвом досвідченої тренерки педагоги опановували нові методики щодо подолання освітніх втрат, створювали власні кейси з цікавими ідеями, отримали практичні знання та інструменти для використання в освітньому процесі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь