ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі

Дата: 09.05.2024 11:29
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик закупівлі послуг з озеленення та ландшафтного дизайну  Ямпільської міської територіальної громади, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

 

 Відділ житлово-комунального господарства Ямпільської міської ради інформує про проведення відкритих торгів з особливостями на закупівлю послуг з озеленення та ландшафтного дизайну у 2024 році код ДК 021:2015:77310000-6 Послуги з озеленення територій та утримання зелених насаджень.

 

Найменування замовника

Відділ житлово-комунального господарства Ямпільської міської ради

Код за ЄДРПОУ

45203089

Юридична адреса

24500, Вінницька область м. Ямпіль вул. Свободи, 132

Місця надання послуг

місто Ямпіль та населені пункти Ямпільської міської територіальної громади

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності)

Послуги з озеленення та ландшафтного дизайну Код ДК 021:2015:77310000-6 – Послуги з озеленення територій та утримання зелених насаджень

Вид, ідентифікатор процедури закупівлі і дата оголошення

Відкриті торги з особливостями

UA-2024-05-08-007833-а

08 травня 2024 року

Очікувана вартість предмета закупівлі

400 000,00 грн.

 

- Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Кошторисні призначення, щодо закупівлі послуг з озеленення та ландшафтного дизайну (Код ДК 021:2015:77310000-6 – Послуги з озеленення територій та утримання зелених насаджень) затвердженні рішенням 45 сесії Ямпільської міської ради 8 скликання № 1896 від 19.12.2023 року «Про бюджет Ямпільської міської територіальної громади на 2024 рік».

  • Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість закупівлі за кодом ДК 021:2015: 77310000-6 – Послуги з озеленення територій та утримання зелених насаджень складає 400 000,00 грн. (з ПДВ). Розрахунок очікуваної вартості послуг здійснено на підставі закупівельних цін попередніх закупівель. Як основа, для встановлення очікуваної вартості послуг, використовувались ціни відповідних закупівель минулих періодів, інформація про які міститься в електронній системі закупівель «Prozorro» та основних прогнозних показників економічного і соціального розвитку України на 2024 рік, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 31.05.2021 р. № 586, а також на підставі пункту 1 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, що затверджено наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 року  № 275, а саме методом порівняння ринкових цін. Метод порівняння ринкових цін - це метод визначення очікуваної вартості на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.

Водночас, розпоряднику (одержувачу) бюджетних коштів необхідно обов’язково враховувати вимоги частини першої статті 23 БКУ та частини четвертої статті 48 БКУ, які забороняють взяття розпорядниками (одержувачами) бюджетних зобов’язань та здійснення платежів без відповідних бюджетних асигнувань, що в свою чергу надаються відповідно до встановлених бюджетних призначень.

  • Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі.

            Обсяг та місце надання послуг: послуги надаються в м. Ямпіль та населених пунктах Ямпільської міської територіальної громади(табл.1, табл. 2).

 

       Таблиця 1

 

Найменування виду послуги

одиниця виміру

Кількість

Кратність

Догляд за живоплотом:

1

Стрижка живоплоту (з трьох боків)  механізованим або ручним способом, включаючи очищення ділянки від сміття та вивезення сміття

м.п

25

За заявкою

Догляд за парками, скверам, зонами відпочинку та місцями загального користування:

2

Благоустрій та належне утримання парків та скверів, благоустрій зон відпочинку, догляд за озелененням місць загального користування

од.

24

щоденно

 

Санітарна та омолоджувальна обрізка дерев, кущів(висотою до 3 метрів) в паркових зонах(слабке, помірне, сильне) з навантаженням та вивезенням гілок та деревини

м2

12428

два рази в рік

 

Очищення ділянок від гілок, самосіву до 10 см, листя, порубочних решток та сміття за 1 м.кв.

м2

12428

один раз на місяць

 

Висадка дерев та кущівз відкритою кореневою системою (із вартістю саджанців)

шт.

1000

За заявкою

Посадка квітів та догляд

 

Висадка квітів з врахуванням вартості квітів

шт

2000

За заявкою

 

Догляд за квітниками (спушування ґрунту, прополювання, очищення квітників від стебел квіткових рослин, збір відцвілих суцвіть та прорідження з навантаженням та вивезенням зеленої маси та бур’янів)

м2

5730

щоденно

 

Полив квітів згідно норм з транспортними витратами та вартістю води, прополювання та рихлення квітників

м2

6980

12 раз на місяць

 

Підживлення квітів з врахуванням вартості препаратів

м2

5730

три рази на рік

 

Обприскування та обпилювання засобами захисту рослин

м2

2400

три рази на рік

 

Таблиця 2

Найменування послуги

Місце надання послуги

1

Висадка однорічних та багаторічних рослин, полив та догляд (прополювання, розпушування землі, видалення бур’янів)

Площа біля меморіалу «Хрест» (перехрестя вулиць Свободи та Соборної), алея Слави (перехрестя вулиць Свободи та Гоголя), Європейська площа (фонтан), клумба «Круг» (вул. Свободи/Автотранспортна), сквер по вул. Б. Хмельницького, сквер по вул. Незалежності, клумба перед Будинком культури (вул. Свободи, 134), клумба перед будівлею міської ради (вул. Свободи, 132), клумба біля   музею (вул. Свободи/Б.Хмельницького), дитячий майданчик (вул. Свободи,136),бетонні квітники по вул. Свободи

2

Підрізка дерев та кущів (до 3 м) з вивезенням гілок та відходів дерев

Навкруг будівлі міської ради (вул. Свободи), сквер (вул. Незалежності), вздовж 100-метровки (вул. Свободи), площа біля меморіалу «Хрест», алея туй біля Будинку культури

3

Придбання та висадка багаторічних та однорічних рослин

м. Ямпіль, населені пункти Ямпільської міської територіальної громади: села Безводне, Прилужне, Буша, Держанка, Дорошівка, Слобода-Бушанська, Велика Кісниця, Гальжбіївка, Біла, Оксанівка, Ульянівка, Дзигівка, Дзюброве, Довжок, Качківка, Клембівка, Михайлівка, Петрашівка, Миронівка, Хмелівщина, Писарівка, Пороги, Добрянка, Франківка, Ратуш, Русава, Нечуївка, Северинівка, Іванково, Слобода-Підлісівська, Підлісівка, Придністрянське, Тростянець, Гонорівка, Лаврівка, Регляшенці, Цекинівка.   

Виконавець визначає ціну послуг, які він виконує, з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені. До розрахунку ціни входять усі види послуг. Не врахована Виконавцем вартість окремих послуг не сплачується Замовником окремо, а витрати на їх виконання вважаються врахованими у загальній ціні його пропозиції.

Строк надання послуги: з дати укладення договору по 31 грудня 2024 року.

Місце надання послуги: Вінницька область Могилів-Подільський район, м. Ямпіль та населені пункти Ямпільської міської територіальної громади.

Відділ житлово-кмунального господарства Ямпільської міської ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь