ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ПРОВЕДЕНО ТРИДЕННІ НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВІ ЗБОРИ З УЧНЯМИ 11 КЛАСІВ

Дата: 07.05.2024 12:34
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

Навчально-польові збори — це своєрідний екзамен на вправність та мужність для старшокласника. Зважаючи на важливість популяризації Збройних Сил України та виховання патріотично налаштованого молодого покоління, важко переоцінити важливість подібних заходів, оскільки військово-патріотичне виховання передбачає формування любові до свого народу, його історії, культурних та історичних цінностей, розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту Української держави і служби у Збройних Силах України.

Відповідно до вимог навчальної програми «Захист України» з  01 по 03 травня 2024 року на базі навчально-тренувального центру громадської організації «Військово-патріотичний клуб «ФОРПОСТ» були проведені  навчально-польові збори з учнями 11 класів Ямпільської територіальної громади.

На урочистому  відкритті заходу заступник міського голови Михайло Труба та заступник командира полку з виховної роботи Михайло Огороднік підкреслили актуальність та важливе значення навчально-польових зборів для випускників шкіл особливо у теперішній нелегкий час.

Фото без опису

Фото без опису

Аби поділитись своїм досвідом - до заходу долучилися  інструктори  громадської спілки «Всеукраїнська  військово-цивільна організація  «Бойове братерство України» Олег Савіч, Володимир Глущенко, Василь Любуня, Віталій Вацак, Андрій Саврань  а також інструктор з пошуково-рятувальної підготовки та цивільного захисту населення, голова відокремленого підрозділу Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки»   Олександр Макаров.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Під час зборів  під керівництвом офіцерів – інструкторів та вчителів предмета «Захист України» відпрацьовувалися  практичні заняття з вогневої, тактичної та домедичної  підготовки, основ військової топографії, основ мінної  безпеки, фізичні вправи на тактичній смузі перешкод.

Загалом майже 180 юнаків та дівчат мали можливість закріпити на практиці свої знання, уміння та навички з військових дисциплін.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Активну участь у зборах взяли вихованці військово-патріотичного клубу «ФОРПОСТ» та військово-патріотичного гуртка «Сармат» Ямпільського міського Будинку дитячої та юнацької творчості.

Захід вдалось провести на високому рівні завдяки сприянню керівництва міської ради, її відділів: освіти та молоді, культури та туризму, другого відділу ТЦК та СП, та за  допомоги вихованців «ФОРПОСТу» і їх батьків у підготовці смуг перешкод, проведенні ремонтно-будівельних робіт території.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь