ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Вітали захисників кордону!

Дата: 30.04.2024 16:37
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

У День прикордонника, який відзначається сьогодні, у Ямпільській громаді привітали військовослужбовців ВПС «Ямпіль» Могилів-Подільського прикордонного загону.

Від імені усієї громади, Ямпільської міської ради та міського голови Сергія Гаджука підрозділ прикордонної служби, що дислокується в територіальній громаді, привітав секретар міської ради Вадим Семенюк та подякував прикордонникам за службу. «Усіх, хто сьогодні непохитно стоїть на захисті нашої України і Ямпільської громади зокрема, вітаю з Днем прикордонника України. Завдяки вашій щоденній наполегливій праці державний кордон надійно укріплений, а наші мешканці можуть спокійно працювати та навчатися. Бажаю вам і вашим сім'ям міцного здоров'я, життєвих гараздів, миру і спокою. Нехай любов до України й людська шана надихають вас на нові звершення у благородній справі вірного служіння рідному народу. Віримо, що з вашою допомогою ми зможемо звільнити Україну від російських окупантів і вибороти Перемогу» - зазначив Вадим Анатолійович.

Лунали вітання від начальника прикордонної служби «Ямпіль» майора Ципуха Володимира та його заступника майора Поемчука Олександра, начальника другого відділу Могилів-Подільського районного ТЦК та СП підполковника Сергія Костинчука та заступника начальника відділення поліції №1 Могилів-Подільського відділу майора Лупов Сергія.

Секретар міської ради та керівники прикордонних підрозділів нагородили найкращих охоронців кордону грамотами та оголосили подяки.

Фото без опису

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять військовослужбовців, які загинули, захищаючи Україну.

Фото без опису

Музичні вітання, підготовлені працівниками та аматорами Центру культури та дозвілля прикрасили свято та подарували військовослужбовцям хвилини позитиву та радості.

Зі святом, мужні вартові кордону!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь