A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Відбулась 50 сесія Ямпільської міської ради

Дата: 19.04.2024 17:14
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

У п’ятницю, 19 квітня 2024 року під головуванням міського голови Сергія Гаджука відбулось чергове пленарне засідання 50 сесії Ямпільської міської ради 8 скликання, якому передувало розгляд проєктів рішень на засіданнях постійних комісій міської ради.

Участь у засіданні чергової сесії взяли 23 депутати, керівники окремих управлінь та відділів міської ради, комунальних підприємств, силових структур, старости, представники засобів масової інформації.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих внаслідок повномасштабного вторгнення росії до України.

Перед початком розгляду питань порядку денного сесії, міський голова Сергій Гаджук разом із заступницею начальника Могилів-Подільської районної військової адміністрації Ганною Сінчак та начальником другого відділу Могилів-Подільського районного ТЦК та СП підполковником Сергієм Костинчуком вручили державні нагороди п’яти загиблих захисників їхнім родинам.

Порядок денний налічував 24 питання.

➡️Першим питанням розгляду було затвердження звіту про виконання міського бюджету за 1 квартал 2024 року.

➡️Підтримали депутати і рішення « Про участь в конкурсі Вінницької обласної Ради « БЕЗПЕЧНІ СТІЙКІ ГРОМАДИ». Ямпільська міська рада готує на обласний конкурс проєкт про придбання обладнання для реабілітаційного відділення нашої лікарні, адже про виклики щодо якісної реабілітації захисників потрібно думати вже зараз. За умовами конкурсу співфінансування проєкту визначено у розмірі 50%*50%.

➡️Прийняли рішення «Про прийняття у комунальну власність Ямпільської міської територіальної громади робочої станції (обладнання для видачі ІD паспортів)». Робота, щодо надання такої послуги через наш ЦНАП на фінішній прямій. Ще трохи і мешканці нашої громади матимуть змогу оформлення та отримання документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус.

➡️Депутати прийняли рішення про припинення філії навчально – виховного комплексу (заклад дошкільної освіти –заклад середньої освіти І ступеня ) с. Добрянка опорного навчального закладу «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 ім. Т.Шевченка м. Ямпіль Ямпільської міської ради Вінницької області). Причиною такого непопулярного рішення є сумна демографічна ситуація, також попередньо були враховані думки батьків та інтереси дітей.

➡️Також ухвалено два окремі рішення щодо поділу об’єкта нерухомого майна на два самостійні об’єкти та про делегування виконавчому комітету окремих повноважень щодо управління майном комунальної власності громади.

➡️Внесли зміни депутати і до Програми територіальної оборони Ямпільської міської територіальної громади на 2022-2025 роки.

➡️Розглянули та прийняли рішення по 14 проєктах рішень із земельних питань.

Фото без опису

Всі рішення прийняті на пленарному засіданні будуть опубліковані на сайті міської ради у визначений термін.

🔰Обговорили в питанні різне і ситуацію, що викликала значний резонанс у суспільстві, щодо проведених торгів на використання надр у селі Буша – міський голова при цьому наголосив, що міська рада зі свого боку діє в інтересах мешканців та у спосіб визначених законом. Саме це питання на особливому контролі нині вже і в міністерствах і у правоохоронних органів.

Депутат Геннадій Колюшко підняв питання, щодо перекриття дорожного руху на дорогах міста під час руху кортежу із загиблими – спеціалістам міськрада доручено підготувати відповідне звернення до Нацполіції. Лідія Петровська акцентувала увагу на питанні ямкового ремонту траси із Ямполя до Могилева – Подільського, на що Сергій Іванович повідомив, що робота по таких питаннях із відповідними державними установами ведеться та в умовах обмежених матеріальних ресурсів відбувається пошук можливих шляхів вирішення подібних питань. Депутат Андрій Федик висловився щодо, внесення індустріального парку «Дністер» до держреєстру, наголосивши на тому, що впровадження даного проєкту дозволить значно вплинути на розвиток території громади та її економічного стану, а також повідомив про те, що до цього процесу долучились окремі депутати ВРУ, міністри та посадовці.

🔰Ми, як громада щиро вдячні всім, хто задіяний до роботи над проєктом розбудови індустріального парку, адже це про робочі місця для мешканців, про економічний розвиток та можливості.

Закриваючи засідання, міський очільник подякував присутнім за конструктивну роботу та побажав всім перемоги і миру.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь