ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Засідання виконавчого комітету: прийнято важливі рішення для життя громади

Дата: 18.04.2024 15:33
Кількість переглядів: 70

 

Фото без опису

Відбулось  засідання виконавчого комітету.

Вів засідання заступник  міського голови – Михайло Труба.

На  розгляд виконавчого комітету виносилось 27 питань.

Зокрема члени виконавчого комітету:

Заслухали інформацію начальника фінансового управління Ямпільської міської ради Світлани Козюк та погодили  проєкт рішення міської ради « Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за 1 квартал 2024 року» . Зазначимо, що виконання бюджету за 1 квартал 2024 року  по доходах становить 78 338, 5тис.грн.

Заслухали  та взяли до уваги інформацію про роботу Ямпільського територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг Ямпільської міської ради за 2023 рік, про яку доповіла  його директорка Алла Гурська.

Фото без опису

Прийняли рішення про погодження штатного розпису працівників комунального підприємства «Ямпільводоканал»  Ямпільської міської ради  на 2024 рік та внесення змін до штатного розпису працівників закладів культури. Обидва рішення прийняті без збільшення загальної чисельності штатних одиниць.

Скорегували  тарифи по трьом комунальним підприємствам, що надають послуги із водопостачання та водовідведення - КП «Дзигівка», КП «Ямпільводоканал» та КП «Довжоцький обрій». Причиною зміни тарифів є зростання основних його складових, зокрема, мінімальної заробітної плати, вартості електричної енергії, паливно-енергетичних та інших матеріальних ресурсів Зокрема, по КП «Ямпільводоканал»  з 1 травня тариф на водопостачання становитиме 30,17 грн. за 1 м3 (з ПДВ), на водовідведення - 62,47 грн. за 1 м3 (з ПДВ). По КП «Дзигівка» - 48,68 грн. за 1 м3 (без ПДВ). По КП «Довжоцький обрій» - 40,82 грн. за 1 м3 (без ПДВ).

Прийняли окремі рішення про надання дозволу на видалення зелених насаджень та на розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

Схвалили проєкт рішення міської ради « Про участь в конкурсі Вінницької обласної Ради « БЕЗПЕЧНІ СТІЙКІ ГРПОМАДИ». Акцент цьогоріч конкурс робить на сприянні та підтримці Сил Оборони, облаштуванню укриттів у закладах освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, громадських місцях та забезпеченню належного матеріально-технічного оснащення закладів охорони здоров’я для створення умов, спрямованих на підвищення рівня фізичного розвитку та реабілітації військовослужбовців, їх родин. Ямпільська міська рада направляє на обласний конкурс проєкт «Придбання обладнання для реабілітаційного відділення нашої лікарні, за умовами конкурсу співфінансування проєкту визначено у розмірі 50%*50%.

Прийняли відповідні рішення, що стосуються оренди комунального майна  - зокрема віднесення майна до переліків першого та другого типу.

Окремо ухвалили рішення про клопотання щодо почесного звання «Мати-героїня» жительці нашої громади, яка є матір’ю п’ятьох дітей.

Прийняли кілька  рішень в інтересах дітей та захисту їхніх прав.

Фото без опису

Всі питання детально розглянуті та прийнято відповідні рішення.

Зі всіма прийнятими документами виконавчого комітету Ямпільської міської ради можна буде ознайомитись на офіційному веб сайті громади після їх опублікування.

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь