ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Інформація про намір здійснення коригування тарифів на  послуги централізованого водопостачання та водовідведення для споживачів  Ямпільської міської територіальної громади

Дата: 15.04.2024 12:04
Кількість переглядів: 166

Фото без опису

 

 

На виконання пункту 2 розділу ІІ Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05 червня 2018 року № 130, комунальні підприємства Ямпільської міської ради мають намір здійснити з 01.05.2024 року зміну тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення.

В умовах зростання основних складових тарифів, зокрема, мінімальної заробітної  плати, вартості електричної енергії, паливно-енергетичних та інших матеріальних  ресурсів виникла невідповідність діючих тарифів фактичним витратам з надання послуг  з централізованого водопостачання та водовідведення.

Коригування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення до економічно обґрунтованого рівня є необхідним  заходом для належного функціонування підприємств, зокрема, для здійснення  розрахунків за електроенергію, оплати заробітної плати, податків та  забезпечення споживачів якісними  комунальними послугами .

Для КП «Ямпільводоканал» передбачається встановити тариф  на послуги з централізованого водопостачання 30,17 грн. за 1 куб. м з ПДВ, та на послуги з централізованого водовідведення 62,47 грн. за 1 куб. м з ПДВ.

Для КП «Дзигівка» передбачається встановити тариф  на послуги з централізованого водопостачання 48,68 грн. за 1 куб. м без ПДВ та для КП «Довжоцький обрій» - 40,82 грн. за 1 куб. м без ПДВ.

            Зауваження і пропозиції споживачів щодо скоригованого тарифу приймаються в письмовому та/або електронному вигляді за адресою: 24500, м. Ямпіль, вул.  Свободи,132, телефон 2-11-71,  Е–mail: mr@yampil-miskrada.gov.ua  

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь