ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Очільник Ямпільщини взяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

Дата: 15.04.2024 12:01
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

У п’ятницю 12 квітня 2024 року міський голова Сергій Гаджук взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Це вже шосте засідання Конгресу. Проводилось за головування Президента Володимира Зеленського, також  були присутні очільники уряду, міністри, міжнародні партнери, керівники областей і громад.

Актуальні для представників громад питання, які розглядались на засіданні, відпрацьовувались на засіданнях шести профільних комісій Конгресу. А напередодні заходу голови понад тисячі громад  шляхом рейтингового голосування визначили основні питання, які були задані представникам центральної влади і на які вони отримали відповіді у форматі діалогу.

    Фото без описуОбговорювали питання роботи в умовах війни, налагодження функціонування критичної інфраструктури, швидке реагування на аварійні ситуації та ворожі обстріли, стан протидії безпековим загрозам, превентивна робота з боку сектору безпеки та органів правопорядку в аспекті регіонів.

Фото без опису

Коментуючи засідання Сергій Іванович наголошує, що подібні панельні зустрічі із центральною владою України дають змогу громадам, таким як наша Ямпільська, бути почутими. Ми бачимо, що в результаті піднятих нами питань на попередніх засіданнях – і Уряд і міністерства шукають шляхи їх розв’язання. Це тішить та дає надію, адже єдність всіх гілок влади – запорука позитивних зрушень в багатьох аспектах.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь