ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Відбулась 49 сесія Ямпільської міської ради

Дата: 01.04.2024 11:55
Кількість переглядів: 82

 

Фото без опису

У п’ятницю, 29 березня 2024 року під головуванням міського голови Сергія Гаджука відбулось чергове пленарне засідання 49 сесії Ямпільської міської ради 8 скликання, якому передувало розгляд проєктів рішень на засіданнях постійних комісій міської ради.

Участь у засіданні чергової сесії взяли 19 депутатів, керівники окремих управлінь та відділів міської ради, комунальних підприємств, силових структур, старости, представники засобів масової інформації.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих внаслідок повномасштабного вторгнення росії до України.

Порядок денний налічував 29 питань.

Фото без описуДепутати прийняли рішення щодо методики розрахунку орендної плати за майно, що знаходиться в комунальній власності та окремо затвердили перелік об’єктів малої приватизації комунальної власності Ямпільської міської територіальної громади, які підлягають приватизації.

Затвердили Програму забезпечення діяльності управління «Центр надання адміністративних послуг» Ямпільської міської ради на 2024-2025 роки. Зокрема, цією програмою передбачено встановлення спеціалізованого обладнання для оформлення та видачі документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус та робочої станції для оформлення та видачі посвідчення водія та державної реєстрації транспортних засобів у ЦНАПі. Крім того, практична реалізація таких послуг призведе до збільшення надходжень до місцевого бюджету.

До вже наявних послуг у ЦНАПі, депутати своїм рішенням доповнили  перелік  адміністративних послуг, зокрема тих, які стосуються підтвердження громадянства України, посвідчення особи та оформлення і видачі посвідчення водія та державної реєстрації транспортних засобів.

Фото без описуВнесли зміни до Програми соціальної підтримки окремих категорій населення Ямпільської міської ради на 2021 – 2024 роки.

Надали згоду на прийняття у комунальну власність Ямпільської міської територіальної громади ділянки автомобільної дороги загального користування державного значення Р-08 Немирів – Ямпіль км 115+421 – км 118+255 протяжністю 2,834 км, що знаходиться в межі міста Ямпіль.

Прийняли у комунальну власність Ямпільської міської територіальної  громади  шкільного автобуса та передали його опорному навчальному закладу «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2 імені Івана Богуна м. Ямпіль Ямпільської міської ради Вінницької області» на праві оперативного управління.

Також під час сесійного засідання заслухали Звіт директора комунального некомерційного підприємства «Ямпільська територіальна лікарня» Ямпільської міської ради Олега Шеремета про фінансово - господарську діяльність закладу за 2022-2023 роки та взяли його до відома. Діяльність закладу визнали задовільною. Директору рекомендовано продовжувати забезпечувати організацію та надання відповідно до законодавства послуг вторинної (спеціалізованої) амбулаторно-поліклінічної та стаціонарної медичної допомоги.

Розглянули та прийняли рішення по 15 проєктах рішень із земельних питань.

Всі рішення прийняті на пленарному засіданні будуть опубліковані на сайті міської ради у визначений термін.

Закриваючи засідання, міський очільник подякував присутнім за конструктивну роботу та  побажав всім перемоги і миру.

 

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь