A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Сьогодні відбулась зустріч із представниками Державної прикордонної служби України

Дата: 27.03.2024 17:22
Кількість переглядів: 250

Фото без опису

Під час зустрічі в режимі роз’яснень, питань та відповідей всі присутні ознайомились із нормами введення обмежень щодо вільного в'їзду, перебування, проживання, провадження робіт й пересуванні осіб у прикордонній смузі.

Фото без опису

До вашої уваги нижче зазначаємо всю необхідну інформацію. Зокремо, наголошуємо, що саме Могилів- Подільський прикордонний загін здійснює видачу документів на право перебування у прикордонній смузі.

 

Отже, Постановою № 1292 від 7 грудня 2023 року Урядом України внесені зміни до Постанови КМУ від 27 липня 1998 р. № 1147 «Про прикордонний режим». Зокрема, зміни передбачають введення обмежень щодо вільного в'їзду, перебування, проживання, провадження робіт й пересуванні осіб у прикордонній смузі (на ділянці місцевості завширшки 5 кілометрів від лінії державного кордону). https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1147-98-%D0%BF#Text

 

На ділянці відповідальності Могилів- Подільського прикордонного загону обмеження полягають у необхідності отримання дозволу особами, які планують перебувати у межах прикордонної смуги на території Могилів-Подільського та Тульчинського районів Вінницької області.

З метою отримання дозволу на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу особа повинна звернутися до прикордонного загону із зазначенням у зверненні інформації, визначеної в частині другій статті 24 Закону України “Про державний кордон України” https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1777-12#n220 та пунктів 40-48 постанови КМУ № 1147 https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1147-98-%D0%BF#Text

Дозвіл на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу діє лише в межах відповідальності прикордонного загону на території Вінницької області.

 

Протягом 10 діб з дня надходження звернення про надання/визнання недійсним дозволу та документів, що додаються до нього (перелік передбачений прийнятими змінами), в Могилів- Подільському прикордонному загоні приймають рішення про надання дозволу, про відмову в наданні дозволу або про визнання наданого дозволу недійсним. Про прийняте рішення, заявнику повідомляється з використанням офіційного каналу зв’язку, зазначеного у зверненні.

Форма рішення про надання/відмову в наданні або визнання недійсним дозволу на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу затверджена наказом Міністерства внутрішніх справ від 29 січня 2024 року №49. https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0215-24#Text

 

Адреса для подання (отримання) звернень в письмовій формі (особисто або поштою): 24004, м. Могилів - Подільський, вул. Острівська, 2.

Для звернень в електронній формі: E-mail: mogiliv_podilskiy_zagin@dpsu.gov.ua

Для з’ясування додаткової інформації, щодо отримання дозволів просимо звертатися телефоном: (04337) 6-06-39

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь