ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Ордени "За мужність" третього ступеня сьогодні вручили  дружинам загиблих захисників

Дата: 01.03.2024 11:33
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

Відповідно до Указу Президента України  за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, Ліщинського Івана Віталійовича та Побережного Владислава Володимировича посмертно нагороджено орденами «За мужність» ІІІ ступеня посмертно.

Фото без опису

Сьогодні, 1 березня почесні  нагороди вручали в Ямпільській міській раді  начальник Могилів-Подільської військової адміністрації Юрій Яцук, секретар міської ради Вадим Семенюк, начальник другого відділу Могилів-Подільського районного ТЦК та СП підполковник Сергій Костинчук , заступник міського голови Михайло Труба та староста Гальжбіївського старостинського округу Андрій Лаврук.

Нагороду Ліщинського Івана Віталійовича отримувала дружина Наталія Володимирівна.

Фото без опису

Солдат Ліщинський Іван Віталійович був мобілізований 9 листопада 2022 року. Навідник 3-го аеромобільного відділення - загинув 8 березня 2023 року в результаті ведення бойових дій в районі населеного пункту Бахмут Донецької області.

Нагороду Побережного Владислава Володимировича отримували дружина Сніжана Степанівна з доньками та батько Володимир Люхимович.

Фото без опису

Владислав Побережний з перших днів війни у 2022 році пішов до війська добровольцем і був направлений на навчання до м.Одеси у військовий оркестр, адже до цього все життя присвятив культурі. 3 жовтня 2022 року Владислава Володимировича було призначено наказом начальника Сухопутних військ ЗСУ на посаду розвідника. Загинув Владислав розвідником розвідки 92-ої окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка на Бахмутському напрямку 16 квітня 2023 року.

Вручаючи державну нагороду посадовці висловили глибоку шану і вдячність родинам  за мужність справжніх патріотів України.

Низький уклін Воїнам! Дякуємо за захист! Слава Героям!

Пам’ятаємо…

Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь