ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Відбулась 48 сесія Ямпільської міської ради

Дата: 27.02.2024 16:12
Кількість переглядів: 86

 

Фото без опису

27 лютого 2024 року під головуванням міського голови Сергія Гаджука відбулось пленарне засідання чергової 48 сесії Ямпільської міської ради 8 скликання, на яку зареєструвались 21 депутат, що розглянули 30 питань порядку денного.

Перед початком засідання всі присутні в залі засідань вшанували загиблих українців – військових та цивільних у війні росії проти України хвилиною мовчання.

Міський голова Сергій Гаджук коротко проінформував присутніх про стан справ у громаді та про пророблену роботу виконавчими органами ради за міжсесійний період.

Далі депутати перейшли до розгляду питань порядку денного.

Фото без опису

Розпочали  розгляд питань сесії з внесення змін до окремих попередньо прийнятих рішень. Зокрема, про  бюджет Ямпільської міської територіальної громади на 2024 рік». Також внесли зміни до Концепції індустріального (промислового) парку "ДНІСТЕР" та окремо до Програми організації рятування людей на водних об’єктах Ямпільської міської територіальної громади  на 2022-2024 роки.

Затвердили Стратегію розвитку опорного навчального закладу «Навчально виховний комплекс: заклад загальної середньої освіти І ступеня – гімназія м. Ямполя Ямпільської міської ради Вінницької області» на  2024-2026 роки, також попередньо розглянувши на засіданнях постійних комісій міськради взято до відома звіти комунальних установ – КП «Водоканал» та Ямпільського міського центру культури та дозвілля  щодо їхньої роботи за 2023 рік.

Під час засідання депутатами було обговорено і два звернення – «Про звернення депутатів Ямпільської міської ради 8 скликання до Кабінету Міністрів України щодо продовження виплати соціальної допомоги для внутрішньо переміщених осіб до завершення воєнного стану» та «Про звернення депутатів Ямпільської міської ради 8 скликання до Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності щодо політичних переслідувань Героя -розвідника Романа Червінського». Перше -  не знайшло необхідної кількості голосів, на відміну від іншого, щодо якого депутати вирішили більшістю його підтримати.

Окремим рішенням депутатами визначено орган приватизації та затверджено Положення його роботу. Згідно рішення ним визначено відділ житлово-комунального господарства Ямпільської міської ради.

Розглянули  депутати і окремі рішення щодо земельних питань.

Фото без опису

В питанні Різне піднімались питання, щодо надання окремих послуг ЦНАПі Ямпільської міської ради, які надаються у сервісних центрах МРЕВ та покращенню роботи комунальних підприємств, зокрема щодо впорядкування обочин та лісосмуг у громаді.

48 сесія Ямпільської міської ради пройшла продуктивно та злагоджено, на завершення міський голова подякував депутатському корпусу за роботу.

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь