ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Спільне засідання комісій напередодні сесії Ямпільської міської ради

Дата: 21.02.2024 12:40
Кількість переглядів: 86

 

Фото без опису

В рамках підготовки до пленарного засідання чергової 48 сесії міської ради 21 лютого  Лідія Петровська провела спільне засідання постійних комісій з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування, законності, зв’язків  з органами влади, об’єднаннями громадян та засобами масової інформації та комісії з питань освіти, культури, туризму, охорони здоров’я, фізичної культури та спорту, соціального захисту населення. У засіданні комісії взяли участь секретар міської ради Вадим Семенюк, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Майорова та Михайло Труба, начальник фінансового управління міської ради Світлана Козюк, начальник відділу житлово – комунального господарства міської ради Олександр Рузяк.

         Робота спільного засідання була спрямована насамперед на опрацювання питань, що плануються до розгляду на пленарному засіданні чергової сесії міської ради. Депутати заслухали доповідачів питань порядку денного, висловили свої пропозиції, зауваження. Загалом комісіями опрацьовано 10 питань порядку денного.

        Фото без опису

Також депутати погодили проєкти  регуляторних актів – проєкти рішень міської ради «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно, що знаходиться в комунальній власності Ямпільської міської територіальної громади» та «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території  Ямпільської міської територіальної громади» та аналіз регуляторного впливу. Обговоривши проєкти, депутати дійшли висновку, що проєкти регуляторних актів відповідають  вимогам  Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та уповноважили голову постійної комісії з  питань регламенту, депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування, законності, зв’язків з органами влади, об’єднаннями  громадян та засобами масової інформації підписати експертний висновок з подальшим направленням його до Державної регуляторної служби  України для отримання пропозицій щодо вдосконалення проєкту відповідно до принципів державної регуляторної політики.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь