ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Двом працівникам медичної галузі вручили ордери на службове житло

Дата: 19.02.2024 15:43
Кількість переглядів: 116

Фото без описуФото без опису


Сьогодні міський голова Сергій Гаджук  вручив ордери на службове житло двом медикиням Ямпільської громади – лікарям загальної практики сімейної медицини КП «Ямпільський медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» Болгарській Ользі Андріївні та Катрук Валентині Федорівні.
Обидвоє  лікарок є працівниками медичної галузі з багаторічним досвідом, що напрацювали свій трудовий стаж саме у Ямпільській громаді, зокрема і на базі Дзигівської амбулаторії.
Фото без опису

Робота медиків у сільській місцевості має різні особливості. Щоб утримати медичних спеціалістів їм необхідні певні соціальні гарантії, насамперед — житло.

 Фото без опису
Нагадаємо рішення про видачу ордерів приймалось на засіданні виконкому у січні місяці після клопотання  зборів трудового колективу КП «Ямпільський медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» Ямпільської міської ради.
«Ми готові й надалі шукати можливості та робити все, що від нас залежить, щоб фахівці працювали в нашій громаді – відчували себе впевненіше, та могли з повною віддачою виконувати свій професійний обов’язок – повертати людям здоров’я. Бажаю вам у цьому успіхів», – сказав міський голова Сергій Іванович під час вручення.
Фото без опису

Ольга Андріївна та Валентина Федорівна є досвідченими спеціалістами у галузі терапії, за час своєї роботи мають багато позитивних відгуків від своїх колег та пацієнтів. Тож вітаємо лікарок із цією подією та бажаємо радості у своїх оселях.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь