ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Вебінар для учителів зарубіжної літератури із теми  «Сучасний ефективний урок зарубіжної літератури: реалізація діяльнісного та компетентнісного підходів у контексті розбудови НУШ»

Дата: 15.02.2024 12:31
Кількість переглядів: 141

Фото без описуФото без опису

 

14 лютого 2024 року на платформі сервісу відеоконференцій Google Meet відбувся вебінар учителів зарубіжної літератури Ямпільщини «Сучасний ефективний урок зарубіжної літератури: реалізація діяльнісного та компетентнісного підходів у контексті розбудови НУШ».

Модератором заходу була консультант ЦПРПП відділу освіти, молоді та спорту Ямпільської міської ради Вінницької області Марікуца Леся, яка ознайомила учасників зі специфікою викладання зарубіжної літератури в умовах Нової української школи, звернула увагу на особливості модельних програм із зарубіжної літератури та акцентувала увагу присутніх щодо важливості використання різноманітних сучасних засобів навчання на уроках літератури.

До участі у вебінарі була запрошена авторка підручників «Зарубіжна література» для 5 -7 клас НУШ та навчально – методичних посібників Міляновська Н.Р., яка охарактеризувала основні ідеї укладання підручника для 7 класу, ознайомила із його методичними знахідками, презентувала свій педагогічний досвід.

На заході була присутня Сич Л.М., учителька зарубіжної літератури  ліцею №1 м. Немирів Вінницької області, авторка фейсбук – групи «Методичні родзинки викладання зарубіжної літератури», методист та вчитель зарубіжної літератури у Всеукраїнській школі онлайн. Леся Михайлівна ознайомила присутніх із цікавими ідеями, прийомами, «методичними родзинками»  та розповіла про особливості роботи з робочим зошитом, завданнями для діагностування навчальних досягнень у 7 класі НУШ.

Спікерами вебінару були вчителі зарубіжної літератури ЗЗСО Ямпільської громади, а саме: учитель ОНЗ ЗЗСО  І-ІІІ ст.с. Довжок  Слубська Н.І., учитель   ОНЗ ЗЗСО  І-ІІІ ст.  с. В. Кісниця Пасічник Г. В., учитель   філії ЗСО І-ІІ ст. с. Качківка ОНЗ ЗЗСО  І-ІІІ ст. с. Довжок Нагірняк В.С., учитель філії НВК(ЗДО-ЗСО) І-ІІ ст. с.Русава  ОНЗ НВК: ЗЗСО  І ст.-гімназія  м. Ямполя  Федорович Л.І. Доповідачі презентували іноваційні технології на уроках зарубіжної літератури в контексті розбудови НУШ, а також свої творчі надбання та методичні знахідки.

Завершальним акордом вебінару стала дискусія за результатами спільної діяльності спікерів і учасників заходу.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь