ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Відбулась 47 сесія Ямпільської міської ради

Дата: 30.01.2024 15:27
Кількість переглядів: 161

 

Фото без описуСьогодні, 30 січня 2024 року під головуванням міського голови Сергія Гаджука відбулось чергове пленарне засідання 47 сесії Ямпільської міської ради 8 скликання, якому передувало розгляд проєктів рішень на засіданнях постійних комісій міської ради.

Фото без описуУчасть у засіданні чергової сесії взяли 20 депутатів, керівники окремих управлінь та відділів міської ради, комунальних підприємств, силових структур, старости, представники засобів масової інформації.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих внаслідок повномасштабного вторгнення росії до України.

Порядок денний налічував 29 питань.

Першим питанням порядку денного стало заслуховування звіту міського голови про діяльність виконавчих органів Ямпільської міської ради за 2023 рік. Очільник громади зосередив  увагу присутніх на проробленій роботі по галузях та напрямках, втіленим планам та наданим послугам. В результаті депутати своїм рішенням звіт схвалили. Його публікація буде на офіційному сайті міськради та у ЗМІ.

Далі продовжили розгляд питань проєктів рішень згідно порядку денного.

Депутати підтримали членство міської ради в місцевій Асоціації органів місцевого самоврядування «Кластер «Шляхами трипільської праматері».

Прийняли рішення про затвердження Програми комплексної оборонно-правоохоронної програми розвитку і вдосконалення матеріально-технічної бази військової частини 3008 Національної гвардії України на 2024-2027 роки.

Внесли зміни до  Програми поліпшення техногенної та пожежної безпеки у Ямпільській міській територіальній громаді, матеріально-технічного забезпечення ДПРЧ - 35 м.Ямпіль ДПРЗ – 5 (м. Могилів – Подільський) Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій на 2021-2025 роки ( зі змінами).

Затвердили окремі рішення виконавчого комітету.

Окремим рішенням врегульовано аспекти відносин оренди комунального майна Ямпільської міської територіальної громади.

Впорядкували та затвердили назви вулиць в населених пунктах с. Слобода-Підлісівська та с. Придністрянське, далі інформацію внесуть до словників Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. Затвердили депутати і  назви  поіменованих об'єктів  сіл Клембівка,  Біла, Михайлівка, Северинівка.

Прийнято на засіданні  План заходів на 2024-2026 роки з реалізації Стратегії розвитку Ямпільської міської територіальної громади до 2030 року. Зазначимо, що сама Стратегія розтягнута в дії до 2030 року, а плани заходів до неї розробляються та затверджуються що два роки. Зокрема, поряд із реалізацією багатьох потрібних заходів для розвитку громади внесено до Плану і окремі завдання, що стосуються підтримки учасників бойових дій та членів їх сімей.

Розглянули та прийняли рішення по 16 проєктах рішень із земельних питань.

Всі рішення прийняті на пленарному засіданні будуть опубліковані на сайті міської ради у визначений термін.

Фото без опису

Під час сесійного засідання міський голова  Сергій Іванович представив нового очільника другого відділу Могилів-Подільського районного ТЦК та СП - ним став підполковник Костинчук Сергій Володимирович, а також вручив Почесну Грамоту від Вінницької ОВА та обласної Ради депутату Юрченку Анатолію.

 

Закриваючи засідання, міський очільник подякував присутнім за конструктивну роботу та  побажав всім перемоги і миру.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь