ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Підвели підсумки, обговорили плани зі старостами округів

Дата: 24.01.2024 12:19
Кількість переглядів: 89

 

                                         Фото без опису

У вівторок, 23 січня Ямпільський міський голова Сергій Гаджук разом із старостами старостинських округів здійснили виїзди до сіл Северинівка, Велика Кісниця, Цекинівка, Качківка в рамках робочої поїздки.

Головним завдання зустрічі в такому форматі було підбиття підсумків роботи за попередній рік по старостинських округах та обговорення впроваджених практик та напрацювань по всіх населених пунктах громади.

Першою відвідали Цекинівку. Ознайомились із проведеною роботою по окрузі у2023 році. Староста Домбровська Марія проінформувала присутніх щодо ремонтних робіт, які вдалося провести як навколо адмінбудівлі, так і по окремих закладах села. Міський голова позитивно відзначив і співпрацю з місцевим бізнесом, зокрема агропідприємством «Дністер» та окремими підприємцями, що допомагали з виконанням окремих робіт у селі. Також очільник громади зосередив увагу старост і на тому, як Цекинівчани вшанували пам’ять загиблих воїнів, встановивши тимчасові окремі інформаційні банери. До речі, саме цей старостинський округ першим впровадив вшанування земляків у такі формі. Банери розміщено в центрі села.Таким чином вшановано шестеро уродженців села.

Наступним став Великокісницький старостинський округ - тут продовжили обговорення робочих моментів. Староста Ганзюк Микола ознайомив колег з тим, як долали виклики та виконували роботи із благоустрою. Сергій Іванович висловив вдячність за виконану роботу, тим більше, що пройшовшись центром села, все видно неозброєним оком. Також завітали і до місцевого будинку культури аби наочно побачити його відремонтоване приміщення. Зазначимо, що саме цей БК було відремонтовано не так давно, у 2020 році. Там зроблені як внутрішні роботи, так і заміна окремих елементів на даху будівлі.

Останніми відвіданими округами стали Качківський та Северинівський. Їхні старости поділилися своїми напрацюваннями за попередній рік, роботою із водопостачання та наданням адмінпослуг.

Підсумовуючи поїздку, Сергій Гаджук окреслив коло робіт на поточний рік. Також вирішили: при встановленні пам’ятних місць для вшанування Героїв, які гинуть за рідну країну у боротьбі проти окупантів, у старостинських округах дотримуватись однотипних споруджень у вигляді тимчасових банерів.

Міський голова наголосив, що вшанування загиблих воїнів є нагальним та необхідним виявом данини подвигу Героїв. Про постійні монументи чи пам’ятники буде йти мова після перемоги.

 

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису     Фото без опису

 

Фото без опису     Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь