ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі

Дата: 11.01.2024 11:31
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

 

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик закупівлі послуг з висвітлення діяльності Ямпільської міської ради друкованими засобами масової інформації, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

 

 Ямпільська міська рада інформує про проведення відкритих торгів з особливостями на закупівлю послуг з висвітлення діяльності Ямпільської міської ради  друкованими засобами масової інформації у 2024 році код ДК 021:2015:79820000-8 - Послуги, пов’язані з друком

Найменування замовника

Ямпільська міська рада

Код за ЄДРПОУ

03772660

Юридична адреса

24500, Вінницька область м. Ямпіль вул. Свободи, 132

Місце надання послуг

Населені пункти Ямпільської територіальної громади

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності)

Послуги з висвітлення діяльності Ямпільської міської ради друкованими засобами масової інформації

Код ДК 021:2015:79820000-8 - Послуги, пов’язані з друком

Вид, ідентифікатор процедури закупівлі і дата оголошення

Відкриті торги з особливостями.

UA-2024-01-05-000956-a

05 січня 2024 року

Очікувана вартість предмета закупівлі

500000,00 грн.

 

- Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Кошторисні призначення, щодо закупівлі послуг з висвітлення діяльності Ямпільської міської ради друкованими засобами масової інформації (код ДК 021-2015 021:2015:79820000-8 - Послуги, пов’язані з друком) згідно рішення 45 сесії 8 скликання № 1896 від 19.12.2023 року «Про бюджет Ямпільської міської територіальної громади на 2024 рік» складають 500000,00 грн.

  • Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість закупівлі за кодом ДК 021-2015 021:2015:79820000-8 - Послуги, пов’язані з друком (Послуги з висвітлення діяльності Ямпільської міської ради друкованими засобами масової інформації ) складає 500000,00 грн. Розрахунок очікуваної вартості послуг здійснено на підставі закупівельних цін попередніх закупівель. Як основа, для встановлення очікуваної вартості послуг, використовувались як ціни власних попередніх закупівель (укладених договорів) на закупівлю цих послуг так і ціни відповідних закупівель минулих періодів, інформація про які міститься в електронній системі закупівель «Prozorro» та основні прогнозних показники економічного і соціального розвитку України на 2024 рік, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 р. №671.

Необхідність закупівлі послуг з висвітлення діяльності передбачена Законами України «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації», «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні».

Відповідно до ст.5 Закону України «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації» (надалі – Закон) органи місцевого самоврядування у своїх кошторисах зобов’язані передбачати витрати на висвітлення своєї діяльності засобами масової інформації.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена (розрахована) методом порівняння ринкових цін. При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація про ціни на товари та послуги, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі та  в електронній системі закупівель “Prozorro”.

  • Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі.

Обсяг надання послуг є орієнтовним, визначений на підставі аналізу фактичного використання аналогічних послуг у минулому році і становить 77000 см2 друкованої площі.  У зв’язку з обмеженою конкуренцією вказаних вище послуг, зокрема обмеженою кількістю засобів масової інформації, сфера розповсюдження яких – Ямпільська територіальна громада, для розрахунку очікуваної вартості закупівлі використовувалась ціна аналогічної закупівлі, що здійснювалась у 2023 році

Поширення інформації про діяльність Ямпільської міської ради здійснюється державною мовою.

Для надання послуг з висвітлення діяльності Ямпільської міської ради друкованим засобом масової інформації (далі ЗМІ) в останнього має бути:

- сфера розповсюдження: місцева (м. Ямпіль та населені пункти Ямпільської міської територіальної громади);

- державна реєстрація: місцева реєстрація друкованого засобу масової інформації;

- мова видання: українська;

- періодичність видання: не менше 1 разу на тиждень;

- номера сторінок видання, на яких будуть розміщуватись матеріали: всі сторінки;

- цільове призначення і тематична спрямованість: громадсько-політичне та (або) інформаційне;

- спосіб розповсюдження: по м. Ямполю та населених пунктах Ямпільської міської територіальної громади за передплатою та у роздріб

Матеріали публікуються кеглем, зручним для читання та використання у роботі.

Виконавець розміщує матеріали власного виробництва та надані для публікації Ямпільською міською радою на будь-яких сторінках ЗМІ.

Вартість фактично наданих послуг визначається на підставі вартості 1 см2 друкованої площі.

Висвітлення діяльності Ямпільської міської ради (далі - Замовника) через друковані засоби масової інформації включає:

1. Забезпечення медіа супроводу діяльності Замовника, його окремих ініціатив та проектів:

- оперативне реагування по висвітленню незапланованих подій (надзвичайні пригоди, аварії, природні лиха тощо);

- супроводження участі у публічних заходах представників Замовника (включаючи виїзний журналістський супровід).

2. Редакційна підготовка, копірайтинг, рерайтинг, адаптація матеріалів для публікації:

- збір та/або виготовлення необхідної інформації (в тому числі ілюстраційної та / або контекстної, жанрової, репортажної фотографії), літературне редагування, вичитка та коректура;

- верстання: статей та ілюстраційних матеріалів, актів Замовника (нормативно-правових та індивідуально-правових актів); звітів про виконання актів Замовника; статистичних даних про соціально-економічний розвиток рагіону, офіційних повідомлень Замовника тощо;

- святкових матеріалів з нагоди визначних подій та дат, інші матеріали.

План кожного макету матеріалів має бути погоджений з Замовником.

Погодження здійснюється шляхом електронного листування. Замовник має право вносити зміни в макет своєї інформації, яка оприлюднюється, не пізніш як до 12.00 дня здачі номера до друку.

Готові тексти матеріалів надаються Замовником Виконавцю в електронному вигляді не пізніш як за добу до дня здачі номеру до друку ЗМІ.

Учасник визначає ціну на послугу, яку він пропонує надати за Договором про закупівлю з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені. Не врахована учасником вартість окремих послуг не сплачується Замовником окремо, а витрати на їх виконання вважаються врахованими у загальній ціні його тендерної пропозиції. Загальна вартість пропозиції (ціна тендерної пропозиції) і всі інші ціни повинні бути чітко та остаточно визначені.

Учасник повинен надати вартість розміщеного матеріалу на шпальті.

 

Юридичний відділ Ямпільської міської ради

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь