ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Допомагаємо військовим разом

Дата: 21.12.2023 16:55
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Допомога військовим – це пріоритет Ямпільської міської ради. З початку повномасштабного вторгнення наша громада неодноразово допомагала, як окремим військовослужбовцям, так і окремим військовим частинам.

Ми як громада системно надаємо допомогу Силам оборони, виділяючи гроші зокрема з місцевого бюджету, організовуючи різноманітні благодійні заходи у місті та старостинських округах, збори та акції у освітніх закладах, виступи та концерти по закладах культури. Також всі працівники Ямпільської міської ради постійно організовують збір одноденного заробітку, для того аби закривати потреби військових, від яких надходять звернення.

Загалом з початку війни зібрали, отримали, розфасували та відправили на фронт понад 80 тонн матеріальної допомоги. Це: продукти харчування, консервація, вироби медичного призначення, військові аптечки, турнікети, амуніція, маскувальні сітки, теплі речі, квадрокоптери, прилади нічного бачення, генератори, полум’ягасники, плитоноски з плитами та інше обладнання.

У 2023 році з міського бюджету на оборонну галузь виділено – 3,8 млн. грн. Доречі, у 2022 році ця сума була не меншою.

Відповідно до Програми підтримки мобілізованих 202 військовослужбовцям, які приймають участь у виконанні бойових завдань за 2023 рік надано одноразової допомоги на суму 404, 0 тис.грн.

За кошти , які зібрано у 2023 році під час організації виступів та одноденних заробітків працівників міської ради, а це сума у 436,0 тис.грн. придбано різного роду допомогу персонально військовослужбовцям нашої громади. Це і рації, і тепловізори, акумулятор та скати для автомобіля, і квадрокоптери та тактичні аптечки, спорядження та побутові речі. Вдалося спільно придбати авто. Неодноразово долучались до зборів на пальне, плетіння маскувальних сіток.

Постійно залучаємо до співпраці освітні установи громади. Так, тільки за грудень школи та Ямпільська міська рада спільно сформували 20 ящиків різноманітних смаколиків, цитрусових , чаю та кави та передали на передову в рамках акції «Смаколики» , яка організована вже вдруге напередодні новорічних свят.

Також одним із великих виконаних проєктів був пересувний банний комплекс, що зовсім нещодавно відправили на передову для потреб військових. На нього з міського бюджету виділено суму в розмірі 204,4тис.грн.

«Ми розуміємо, що задача забезпечити військових всім необхідним є першочергова, і краще самих військових ніхто не скаже, що їм потрібно. Тому ми завжди відкликаємось та шукаємо ресурси й нагоди для того, аби задовольнити запити, що надходять до міської ради»: - наголошує міський голова Сергій Гаджук.

Разом ми – сила!

Віримо у нашу перемогу та долучаємось до її наближення!

Фото без описуФото без опису Немає опису світлини.На зображенні може бути: текст Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь