ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Відбулась 45 сесія Ямпільської міської ради

Дата: 19.12.2023 15:58
Кількість переглядів: 144

 

                                                 Фото без опису

Сьогодні, 19 грудня 2023 року під головуванням міського голови Сергія Гаджука відбулось засідання 45 сесії Ямпільської міської ради 8 скликання.

Участь у засіданні чергової сесії взяли 21 депутат, керівники окремих управлінь та відділів міської ради, комунальних підприємств, силових структур, старости, представники засобів масової інформації.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих внаслідок повномасштабного вторгнення росії до України.

Порядок денний налічував 30 питань.

Передусім, Сергій Іванович коротко поінформував про роботу міської ради та життєдіяльність Ямпільської громади. Про стан робіт в комунальній сфері та вцілому по напрямках роботи управлінь та відділів міськради.

Далі перейшли до розгляду проєктів рішень згідно порядку денного.

Депутати внесли зміни та доповнення до п’яти діючих Програм міської ради

Прийняли рішення про затвердження Програм, зокрема:

• Програми утримання та ремонту автомобільних доріг Ямпільської міської територіальної громади на 2024 - 2026 роки. Метою даної Програми є реалізація заходів, спрямованих на відновлення і розвиток автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах Ямпільської міської територіальної громади.

• Програми розвитку земельних відносин Ямпільської міської територіальної громади на 2024-2026 роки. Її метою є подальший розвиток земельних відносин, підвищення ефективності використання земельних ресурсів Ямпільської територіальної громади, виконання заходів щодо їх раціонального використання і охорони.

• Програми економічного і соціального розвитку Ямпільської міської територіальної громади на 2024 рік. Програма спрямована на реалізацію заходів необхідних для пріорітетних цілей розвитку та містить в собі завдання та заходи, а також прогнозні критерії для досягнення визначених цілей.

Затвердили окремі рішення виконавчого комітету.

Попередньо обговоривши на засіданнях постійних комісій, депутати проголосували за бюджет Ямпільської міської територіальної громади на 2024 рік. Бюджет на наступний рік є збалансованим, а його доходи визначено на рівні 302,48млн.грн. Збережене у бюджеті харчування дітей пільгових категорій, передбачено і зменшення плати за харчування на

50 % для батьків, у сім’ях яких троє і більше дітей в закладах дошкільної освіти. Видатки бюджету розподілили так, аби у першу чергу забезпечити потреби, пов’язані з воєнним станом та захищені статті витрат.

Внесли зміни до Стратегії розвитку Ямпільської міської територіальної громади до 2030 року, що обумовлені викликами часу. Зокрема у Стратегію внесено окремі завдання, що стосуються підтримки учасників бойових дій, членів їх сімей та ВПО.

Обговорили та прийняли окремі рішення щодо комунального майна – передачі, приватизації та користування.

Розглянули та прийняли рішення по 7 проєктах рішень із земельних питань, а також визначили план роботи Ямпільської міської ради на 2024 рік.

Всі рішення прийняті на пленарному засіданні будуть опубліковані на сайті міської ради у визначений термін.

Під час сесійного засідання міський голова Сергій Іванович відмітив плідну роботу депутатського корпусу та виконавчих органів, а також вручив Грамоти до Дня місцевого самоврядування від Вінницької обласної Ради секретарю міської ради Вадиму Семенюку та своєму заступнику Михайлу Трубі. Також Почесну Грамоту від Вінницької ОВА та обласної Ради буде передано і депутату Юрченку Анатолію.

Закриваючи засідання, міський очільник подякував присутнім за конструктивну роботу та побажав всім перемоги і миру.

 

Фото без опису                  Фото без опису

 


Коментарі:

Булака Василь Іванович
2023-12-20 13:27:24

Зекономили на лікарнях, школах, дитячих садочках (так звані невикористані кошти), а чому не привели до ладу бомбосховища міста. Два нагадування Президента мало!

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь