ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Засідання постійних комісій

Дата: 14.12.2023 14:34
Кількість переглядів: 76

   Фото без опису

13 грудня  під головуванням депутата Миколи Шарка  відбулося спільне засідання постійних комісій  з питань соціально-економічного розвитку, фінансів та бюджету, освіти, культури, туризму, охорони здоров’я, фізичної культури та спорту, соціального захисту населення, з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування, законності, зв’язків з органами влади, об’єднаннями  громадян та засобами масової інформації.

        Фото без опису

Загалом на порядок денний комісії було внесено 21 питання. Опрацьовуючи проєкти  рішень депутати одноголосно погодили внесення змін до діючих програм Ямпільської міської ради, погодили затвердження нових: «Про затвердження Програми утримання та ремонту автомобільних доріг Ямпільської міської територіальної громади на 2024 - 2026 роки», «Про затвердження Програми розвитку земельних відносин Ямпільської  міської територіальної громади на 2024-2026 роки». Програму економічного і соціального розвитку Ямпільської міської територіальної громади на 2024 рік презентувала заступниця міського голов из питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Майорова. Доповідачка ознайомила присутніх з  метою програми, головними цілями та пріоритетами на 2024 рік,  переліком заходів, що планується для реалізації в галузі освіти, медицини, культури,  житлово – коммунального господарства, військово-патріотичного виховання тощо.

         Фото без опису

Детальну інформацію про проєкт бюджету Ямпільської міської територіальної громади на 2024 рік доповіла начальник фінансового управління Світлана Козюк,  поінформувавши депутатів щодо основних цифр та показників головного фінансового документа громади на наступний рік.

Після отримання відповідей на уточнюючі питання, члени комісій погодили проєкт міського бюджету на 2024 рік.

Разом з тим депутати опрцювали  питання внесення змін до поточного бюджету громади за видатками та доходами по головних розпорядниках коштів. Також, низка питань, які депутати опрацювали стосувалась управління об`єктами комунальної власності, їх ефективного використання.       Фото без описуФото без опису

  14 грудня Володимир Корець провів засідання постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. Депутати детально обговорили та в кінцевому результаті одноголосно погодили 8 проєктів рішень.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь