ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

День пам’яті жертв Голодоморів

Дата: 25.11.2023 08:36
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

Щороку четверта субота листопада – день великого суму та скорботи для всіх українців. Цей, сповнений скорботи день - День пам’яті жертв Голодоморів, які мали місце в 1921-1923 рр., 1932-1933рр. та 1946-1947 рр. Найтрагічнішим та найжахливішим за наслідками став масовий голод 1932-1933 рр.

4 млн жертв штучного голоду і нелюдської радянсько-сталінської політики винищення українців. 1 млн українських дітей не дожили до 10 рочків, 600 тис. немовлят не народилися...  Сьогодні ми вчергове вшановуємо пам‘ять мільйонів жертв голодоморів сталінського геноциду в умовах повномасштабної війни росії проти України, в умовах чергового геноциду.

росія тоді намагалася знищити нашу ідентичність, зламати українську націю, використовувала жорсткі методи, хліб став зброєю. Але українці вистояли, продовжили жити, розвиватися, зберегли свою культуру і збагатили її.

Ми ніколи не забудемо про те,  хто, коли та яке зло творив  проти Українського народу аби позбавити нас права на існування, як народу і держави, знищити нашу ідентичність.

«ПАМ’ЯТАЄМО. ЄДНАЙМОСЯ. ПЕРЕМОЖЕМО»  - гасло українців нині, адже ми - згуртовані та незламні, з допомогою вільного світу не дамо здійснитися злочинним планам кремля та знищити нас!

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ВСІМ ЗАМУЧЕНИМ ГОЛОДОМ УКРАЇНЦЯМ!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь