ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Підготовка до чергової сесії Ямпільської міської ради

Дата: 24.11.2023 14:28
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

В міській раді розпочато роботу постійних комісій по вивченю та підготовці питань до розгляду на пленарному засіданні чергової сесії.Фото без описуФото без опису

 21 вересня 2023 року під головуванням Володимира Корця відбулось засідання постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. В ході опрацювання проєктів рішень  депутати  погодили низку питань щодо затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі жителям громади,  надання дозволів на розробку проєктів землеустрою, технічних документацій,  надали згоду на   поновлення договорів оренди земельних ділянок тощо. Загалом із 19 розглянутих питань порядку денного  депутати одноголосно підтримали 18.    

Фото без опису

    23 листопада голова комісії Лідія Петровська   провела засідання постійної комісії з питань регламенту,  депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування, законності, зв’язків з органами влади, об’єднаннями  громадян та засобами масової інформації. Члени комісії детально опрацювали 7 проєктів рішень, серед яких:

  • Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Ямпільводоканал» Ямпільської міської ради та  затвердження його у новій редакції;

-   Про затвердження Положення про  порядок списання майна комунальної власності Ямпільської  міської  територіальної  громади;

Про затвердження передавального акта закладу дошкільної освіти (ясла- садок) №1 м. Ямпіль Ямпільської міської ради Вінницької області.

За результатами розгляду – усі проєкти рішень погоджені та рекомендовані до розгляду на черговій сесії міської ради.

Фото без опису

             7 питань порядку денного розглянули 24 листопада  на постійній комісії з питань освіти, культури, туризму, охорони здоров’я, фізичної культури та спорту, соціального захисту населення, яку провів її голова – Геннадій Колюшко.

     Так, опрацьовуючи питання порядку денного комісія детально обговорила зміни до бюджету, що стосувались   видатків міського бюджету по головних розпорядниках коштів за загальним та спеціальним фондом бюджету, зокрема по відділу освіти, молоді та спорту міської ради, відділу соціального та медичного забезпечення міської ради та відділу культури, туризму та релігії міської ради.  Доповіла по цьому питанню Світлана Козюк – начальник фінансового управління    міської ради. 

Фото без опису

Також, депутатами схвалено зміни та доповнення до Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини та вторинної спеціалізованої медичної допомоги Ямпільської міської ради на 2021-2024 роки. Запропоновані зміни стосувались збільшення обсягів фінансування заходів програми, зокрема на  поліпшення  матеріально –технічної бази структурних підрозділів  КП «Ямпільський МЦ ПМСД».                 

Фото без опису

На усіх засіданнях комісій  було заслухано  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу Майорову, яка поінформувала присутніх по питаннях затвердження детального плану частини території Ямпільської міської ради Могилів-Подільського району Вінницької області за межами с.Придністрянське  для розміщення підприємств переробної промисловості та затвердження концепції індустріального (промислового) парку «ДНІСТЕР».

       Заслухали депутати та взяли до відома  звіти старост 7 старостинських округів Ямпільської громади, обговорили та погодили текст звернення депутатів Ямпільської міської ради 8 скликання до  Кабінету Міністрів України щодо недопущення ускладнення ввезення гуманітарної допомоги в Україну.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь