A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Ямпільські таланти підкорювали Польщу

Дата: 30.01.2019 13:57
Кількість переглядів: 555

На запрошення бурмістра міста Сицув (Польща) Даріуша Маняка та за підтримки Ямпільської міської ради учні та викладачі Ямпільської дитячої музичної школи долучилися до святкової програми XVI Загальнонаціонального благодійного концерту, який відбувся 26 січня в цьому польському місті.

Фото без опису

Очолювала нашу делегацію секретар міської ради Мирослава Вжещ. До слова, м. Сицув є побратимом м. Ямполя, наша співпраця була скріплена підписанням у вересні 2018 року двосторонньої угоди про встановлення дружніх відносин.

Концерт відбувся в міському Центрі спорту і відпочинку. В ньому взяли участь творчі колективи з України, Польщі, Білорусі, Литви, Латвії та інших країн.

Польська сторона забезпечила теплий прийом для наших ямпільчан. На належному рівні було організовано проживання та харчування учасників благодійного концерту. Не менш вражаючою була культурна програма, яка включала в себе екскурсію по м. Сицув та його околицях. Також гості відвідали столицю Нижньої Сілезії – Вроцлав, де мали змогу побувати в Національному музеї, на Рацлавіцькій панорамі, в Соборі та на Тумському острові. На ринку Вроцлава вони провели фортепіанний концерт, від якого особливо були в захваті прості перехожі. Проводили екскурсію для ямпільчан по місцях культурної та історичної спадщини польських міст депутати міської ради м. Сицув пан Mieczys?aw Troska та пан Marek Malinowski, за що Ямпільська міська рада висловлює їм свою щиру вдячність. Дуже дякуємо керівництву міста-побратима та організаторам масштабного благодійного концерту, які приймали в себе ямпільські таланти та дали можливість їм продемонструвати свою творчість та виконавську майстерність.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь