ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Методичний міст «Ямпіль – Могилів-Подільський» учителів української мови та літератури , зарубіжної літератури

Дата: 14.11.2023 12:01
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

«Цікаві ідеї в умовах онлайн та офлайн : викладаємо українську мову та літературу, зарубіжну літературу сучасно та результативно, долаючи освітні втрати»

 

      10.11.2023 року на платформі сервісу відеоконференцій Google відбувся методичний міст «Ямпіль - Могилів-Подільський» за темою «Цікаві ідеї в умовах онлайн та офлайн: викладаємо українську мову та літературу, зарубіжну літературу сучасно та результативно,  долаючи освітні втрати». Учасниками заходу були  учителі української мови та літератури, зарубіжної літератури  ЗЗСО Могилів-Подільської та Ямпільської громад.

Фото без опису

      До роботи в рамках методичного мосту запросили  учительку української мови та літератури ЗЗСО І-ІІІ ст. №4 м. Гайсина Немировська Н.В., яка  провела майстер – клас із теми «Використання штучного інтелекту на уроках української мови та літератури».

     По завершенню методичного мосту педагоги громад працювали у своїх секціях.

   Фото без опису

Консультант ЦПРПП відділу освіти, молоді та спорту Ямпільської міської ради Марікуца  Л.В. наголосила на актуальності питання освітніх втрат в умовах сьогодення, важливості планування  заходів з їх подолання. А також підкреслила, що діагностувати втрати у результатах навчання учнів та максимально їх компенсувати — першочергове завдання педагогів на 2023/2024 навчальний рік.

  Фото без опису

Спікерами вебінару були учителі ЗЗСО громади : Гопак Л.І., Білінська Р.Е.,Прилипко Г.І.,Джереловська Е.В.,Бурдейна Н.П.,Панімасова Л.М., Чорній Н.Г., які розкрили питання особливостей освітніх втрат з української мови та літератури, зарубіжної літератури, окреслили шляхи їх усунення, презентували методичну скарбничку для діагностики освітніх втрат та застосування платформи«Всеукраїнська школа онлайн».

Фото без опису

    Для учасників заходу проведено онлайн-консультацію за темою «Особливості проведення конкурсів, олімпіад з української мови та літератури» та надано практичні поради.

   Завершальним акордом зустрічі стала дискусія за результатами спільної діяльності спікерів та учасників заходу.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь